Postet nga: Pagat

Telashe me pagat, minatorët e ‘Trepçës’ arrijnë një marrëveshje dhe i kthehen punës pas protestës

Minatorët e ndërrimit të parë të ndërmarrjes “Trepça” kanë protestuar më 11.04.2024 për shkak të vonesave të pagave dhe mosrealizimin e pagës së plotë.

Pas raportimit të KALLXO.com, BKK sqarohet lidhur me dyshimet se kundërligjshëm po i privon punëtorët e saj nga rritja e pagës

Menaxhmenti i Bibliotekës Kombëtare të Kosovë, “Pjetër Bogdani” (BKK),  ka reaguar pas publikimit të shkrimit, “Shefi i personelit akuzon menaxhmentin se kundërligjshëm po i privon ...

Shefi i personelit akuzon menaxhmentin se kundërligjshëm po i privon nga rritja e pagës punëtorët e Bibliotekës Kombëtare

Izet Abdyli, menaxher i personelit në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, “Pjetër Bogdani" në Prishtinë, përmes një postimi në Facebook, më 9 mars 2024, ka deklaruar se menaxhmenti ...

Protestat e punëtorëve teknikë dhe të sigurimit fizik për pagat, deklarohet UP-ja

Universiteti i Prishtinës është deklaruar për KALLXO.com se ka qenë në dijeni për mbajtjen e protestës nga punëtorët teknikë dhe të sigurimit fizikë, ...

Greva e punëtorëve fizikë dhe teknikë vazhdon, UP tregon për rritjet e pagave me tenderët e rinj

Rreth 250 punëtorë fizikë e teknikë të Universitetit të Prishtinës dhe të Qendrës së Studentëve kanë hyrë në grevë më 16.02.2024 dhe janë të vendosur ta vazhdojnë atë, ...

Ministri Murati: Sot janë proceduar me rritje pagat e muajit janar për sektorin publik

Sot janë proceduar pagat e punonjësve të sektorit publik që me ligjin e buxhetit për vitin 2024 do kenë koeficient në vlerë 110 euro.

Punëtorët e KOSTT-it kundërshtojnë rritjen e shkallëzuar të pagave, kërkojnë rritje 20% për pozitat jomenaxheriale

Punëtorët dhe sindikatat e Operatorit të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës (KOSTT) kanë protestuar sot lidhur me vendimin e menaxhmentit për rritje ...

Protestojnë punëtorët e KOSTT-it kundër ndryshimeve në paga - VIDEO

Punëtorët e Operatorit të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të Kosovës (KOSTT), kanë protestuar të hënën, duke shprehur pakënaqësinë tyre me rritjen e pë...