Postet nga: raporti i progresit

Seanca e ngutshme e deputetëve anglisht-folës për Raportin e progresit

Kuvendi i Kosovës mbajti seancë të jashtëzakonshme për të diskutuar rreth Raportit të progresit për Kosovën. Por dokumenti 90 faqesh për të cilin diskutonin ligjvë...

Pa kuorum për votimin e rekomandimeve për 'Raportin e Progresit'

Pas seancës së jashtëzakonshme, ku deputetët diskutuan për raportin e progresit, u dhanë edhe rekomandimet për qeverinë, të cilat nuk u votuan në mungesë kuorumi.

Deputeti aktor: Pa kulturë në Raportin e Progresit

Në seancën e jashtëzakonshme për raportin e progresit, deputeti i Vetëvendosjes, Adem Mikullovci, tha se në këtë raport nuk flitet për art e kulturë.

Polemikë Albulena Haxhiu- Abelard Tahiri për sundimin e ligjit

Polemikë Albulena Haxhiu- Abelard Tahiri për sundimin e ligjit

Në seancën e jashtëzakonshme për raportin e progresit, ministri i drejtësisë dhe deputetja e Vetëvendosjes u përplasën rreth sundimit të ligjit.

Haxhiu: Qeveria duhet t’i thërrasë mendjes

Deputetja e VV-së, Albulena Haxhiu, në seancën e jashtëzakonshme ku po diskutohet për raporin e progresit, tha se një qeveri normale duhet t’i marrë kritikat në ...

Kryeministri - deputetëve: Seanca e jashtëzakonshme, e ngutshme

Shefi i qeverisë, Ramush Haradinaj, në seancën e jashtëzakonshme ku po diskutohet për raporin e progresit, tha se seanca e thirrur me nguti është gabim, ngase sipas ...

Deda dhe Hoxhaj ‘kapen’ për temën e kapjes së shtetit

Deputeti i partisë Alternativa ka replikuar me Zv.Kryeministrin e Kosovës, Enver Hoxhaj lidhur me Raportin e Progresit.

Sherifi: Raporti i Progresit pasqyron më shumë punën e qeverisë Mustafa

Deputeti i Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi tha se për gjetjet e Raportit të Progresit është më shumë meritore qeveria e kaluar, gjegjësisht e udhëhequr nga Isa ...