Postet nga: raporti i progresit

Qeveria: Raporti i Progresit, më Pozitivi që Ka Pasur Kosova

Qeveria e Kosovës ka njoftuar se e ka analizuar Raportin e rregullt të BE-së për Republikën e Kosovës, i publikuar sot para opinionit të gjerë.

Thaçi i Gëzohet Hapjes së Negociatave të Shqipërisë e Maqedonisë me BE-në

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi i gëzohet propozimit të Komisionit Europian për hapjen e negociatave me Shqipërinë për anëtarësim në Bashkimin Europian.

Apostolova: Me Deportimin e Shtetasve Turq Është Shkelur Ligji

Shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë Nataliya Apostolova e ka quajtur shkelje të ligjit deportimin e shtetasve turq nga Kosova.

Apostolova: Kosova Nuk Ka Pasur Përparim Siç Kemi Pritur

Shefja e Zyrës së Bashkimit Europian në Kosovë, Nataliya Apostolova, ka bërë përmbledhjen e Raportit të Progresit për Kosovën, i publikuar paraprakisht nga zyrtarët ...

Apostolova: Nuk Kemi Thënë se Nuk do të Ketë Liberalizim të Vizave më 2018

Shefja e Zyrës së Bashkimit Europian në Kosovë, Nataliya Apostolova, tha sot se as Zyra që e drejton ajo as BE-ja nuk kanë thënë se nuk do të ...

Komisioni Evropian Sot Publikon Raportin e Progresit për Kosovën

Komisioni Evropian (KE) sot do të publikojë progres-raportin i cili vlerëson përparimin drejt BE, për gjashtë shtetet e Ballkanit Perëndimor.

Raporti i Progresit: Kosova, Pak Përparime e Shumë Ngecje

Komisioni Europian do ta publikojë të martën, më 17 prill, në Strasburg, Raportin e Progresit për vendet që synojnë integrimin në Bashkimin Europian.

Pritje të Vogla nga Raporti i Progresit

Raporti i Progresit i Komisionit Europian, i cili do të publikohet në javën e dytë të muajit prill, sipas njohësve të integrimeve evropiane dhe deputetëve të Kuvendit ...