Postet nga: raporti i progresit

Sejdiu: Raporti i Progresit një Déjà vu me Paradokse

Shefi i Grupit të Pavarur të Deputetëve, Dardan Sejdiu komentoi Raportin e Progresit duke theksuar se e ka lexuar me vëmendje për dallim nga deputetët që ...

Seancë e Jashtëzakonshme për Raportin e Progresit

Sot mbahet Seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Krasniqi: Me seancën për Raportin e Progresit diskriminohen deputetët që s’dinë anglisht

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Memli Krasniqi, kritikoi mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme gjatë të cilës do të diskutohet në lidhje ...

Nesër seancë e jashtëzakonshme për Raportin e Progresit

Në Kuvendin e Kosovës nesër do të mbahet seancë e jashtëzakonshme lidhur me Raportin e Progresit.

Kërkohet përgjegjësi nga Ministrja Hoxha për Raportin e Progresit

Ministrja e Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha e vlerësoi pozitiv Raportin e BE-së për Progresin e Kosovës, por me të nuk u pajtuan deputetë në Komisionin për ...

Rruga e padefinuar e Kosovës drejt BE-së

Ngecjet e Kosovës në përmbushjen e kritereve europiane dhe mosnjohja e saj nga pesë vende anëtare të Bashkimit Europian, vlerësohet se e kanë komplikuar tutje rrugë...

Qeveria: Raporti i Progresit, më Pozitivi që Ka Pasur Kosova

Qeveria e Kosovës ka njoftuar se e ka analizuar Raportin e rregullt të BE-së për Republikën e Kosovës, i publikuar sot para opinionit të gjerë.

Thaçi i Gëzohet Hapjes së Negociatave të Shqipërisë e Maqedonisë me BE-në

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi i gëzohet propozimit të Komisionit Europian për hapjen e negociatave me Shqipërinë për anëtarësim në Bashkimin Europian.