Postet nga: kpm

Shtyhet seanca gjyqësore ndaj ish-shefit të KPM-së i akuzuar për marrje ryshfeti

Është shtyrë seanca e sotme gjyqësore në gjykimin ndaj ish-kryeshefit të Komisionit të Pavarur të Mediave, Luan Latifi, i cili nga Prokuroria po akuzohet se i ka kërkuar ...

Mehmeti: KPM ndaloi dy kanale ruse për shkak i propagandës

Kryetari i Komisioni i Pavarur të Mediave, Jeton Mehemeti tha se pas agresionit rus të Ukrainës, KPM-ja kishte marrë vendim për ndalimin e ritransmetimit të dy kanaleve ruse ...

KPM ka shqyrtuar ankesë nga një qytetar për mos transmetim të kanaleve nga Art Motion

Në mbledhjen e 10-të të organit më të lartë rregullativ të mediave në vend, Komisionit të Pavarur të Mediave, zëvendësuesi i kryeshefit Faruk Rexha përveç tjerash ka ...

Gjithçka rreth mbledhjes së 10-të të KPM-së

Organi kompetent për rregullimin, menaxhimin dhe mbikëqyrjen e spektrit të frekuencave të transmetimit në vend, Komisioni i Pavarur i Mediave - KPM ka mbajtur mbledhjen e 10 - të.

Komisioni i Pavarur i Mediave merr ankesa për ‘Big Brother’

Komisioni i Pavarur për Media ka pranuar disa ankesë në lidhje me programin televiziv ‘Big Brother’ që shfaqet në platformën “Artmotion”.

Ish-kryeshefi i KPM-së Luan Latifi në Gjykatë flet për domethënien e mesazheve 's`po i japin veç 10 mijë'

Ish-kryeshefi i KPM-së, Luan Latifi ka dhënë mbrojtjen e tij në gjykimin ku po akuzohet se ka kërkuar ryshfet nga pronari i kompanisë “Telkos”, Elhami Haziri.

KPM kërkon nga operatorët të ndalin transmetimin e kanaleve “Arena”

Komisioni i Pavarur për Media ka kërkuar nga operatorët e shpërndarjes që menjëherë të ndalojnë transmetimin e kanaleve “Arena”, pas shfaqjes së mesazheve e thirrjeve ...

KPM reagon për transmetimin e mesazheve mbështetëse për terroristët në kanalet sportive serbe që transmetohen në Kosovë

Komisioni i Pavarur i Mediave tashmë ka nisur mbledhjen e provave për mesazhet mbështetëse për ngjarjet e 24 shtatorit që u shfaqën mbrëmë në disa ...