Postet nga: Raima Elezi

Rasti i vrasjes me thikë në Prizren, me kërkesën e të akuzuarve shtyhet seanca

Të akuzuarit për vrasje, Orhan dhe Albert Ademaj, kanë kërkuar shtyrjen e seancës gjyqësore me qëllim të përgatitjes së tyre për deklarimin rreth ...

Propozimi për ekspertizë të re - Përplasje e kundërshtime mes prokurorit dhe avokatit të të akuzuarit

Propozimi i një ekspertize të re në institutin e IPFK-së për të akuzuarin shkaktoi përplasje e kundërshtime në mes prokurorit të çështjes, Genc Nixha dhe Mahmut Halimit, ...

Vrasja në Mitrovicë që dyshohet se ndodhi pas fjalosjes rreth rritjes ose jo të fikut në Kosovë, dëshmojnë dy dëshmitarë

Një mosmarrëveshje që lindi pas një bisede rreth rritjes ose jo të fikut në Kosovë po dyshohet se u bë shkak i një konflikti mes dy personave, me ç'rast ...

Mungon eksperti financiar, shtyhet gjykimi ndaj ish-drejtorit të Urbanizmit në Prizren

Gjykata e Prizrenit ka vendosur të shtyjë seancën kundër ish-drejtorit të Urbanizmit, Nijaziu Kryeziu, pasi mungoi eksperti financiar.

Vrasja në Dragash - E akuzuara pranon se e goditi dy-tri herë me mjet të fortë, por mohon se e mbyti kunatën

Nazire Abdyli është deklaruar e pafajshme në lidhje me akuzën e vrasjes së kunatës së saj, Saime Domozeti, në fshatin Kuk të Dragashit. Ndërkaq, dëshmitari Selam ...

Vrasja me thikë në Prizren, ndërpritet seanca për shkak se salla nuk kishte pajisje për video-audio incizim

Gjykata e Prizrenit ka bërë administrimin e provave në rastin ku Orhan dhe Albert Ademaj po gjykohen për vrasje me thikë në Prizren.

Mungon i akuzuari dhe mbrojtësi i tij, shtyhet gjykimi ndaj ish-drejtorit në Prizren

Në mungesë të të akuzuarit Osman Krasniqi, ish-drejtor i Shërbimeve Publike në Prizren dhe mbrojtësit të tij, avokatit Ruzhdi Berisha, sot ka dështuar të mbahet seanca.

Akuzohet se shtyu të miturën të blejë produkte kozmetike me 500 euro false, dënohet me 1 vit burg

Gjykata e Prizrenit e ka dënuar me një vit burgim A.H., i dyshuar për veprën penale të falsifikimit të parasë.