Postet nga: Raima Elezi

Vrasja e 23-vjeçarit me thikë, Gjykata e Prizrenit shpall aktgjykimin për të akuzuarit

Gjykata e Prizrenit ka shpallur aktgjykim lidhur me dy të akuzuarit për rastin e vrasjes me thikë të 23-vjeçarit Mendim Kurtishaj.

Deklarohen të pafajshëm të akuzuarit për keqpërdorim të detyrës rreth tenderit për asfaltimin e rrugëve në Mushtisht

Enver Shabani, Berat Kabashi, Bujar Seferi dhe personi juridik “Seferi-CO” SH.P.K. janë deklaruar të pafajshëm rreth akuzave për keqpërdorim të detyrës dhe mashtrim në ...

Gjykimi për keqpërdorim të detyrës ndaj ish-drejtorit në Prizren, eksperti i prokurimit deklaron se u përdor çmimi më i lartë në kontratë

Eksperti i prokurimit, Visar Bibaj, ka dëshmuar në rastin në të cilin ish-drejtori i Shërbimeve Publike në Prizren, Osman Krasniqi, akuzohet për keqpërdorim të detyrës ...

Vrasja në tregun e Mitrovicës, gjobiten ekspertët që nuk u paraqitën në gjykim

Në një vendim të fundit të Gjykatës së Prizrenit, dy ekspertë nga Instituti i Psikiatrisë Forenzike të Kosovës –(IPFK) janë dënuar me një gjobë prej 250 eurosh pë...

Prizren, vrasja e 23-vjeçarit me thikë, avokati i të akuzuarit kërkon aktgjykim lirues

Në lidhje me rastin e ndodhur më 1 maj 2020 në Prizren, ku pas therjes me thikë kishte mbetur i vdekur 23-vjeçari Mendim Kurtishaj, mbrojtja e dy të akuzuarve, vëllezë...

Akuzat për vrasje të foshnjës dhe vrasje në tentativë të foshnjës tjetër, çifti nga Skenderaj nuk e pranon fajësinë

Një çift nga Skenderaj po ballafaqohet me akuza të rënda, pasi nga Prokuroria dyshohen se kanë privuar nga jeta foshnjën e tyre tremuajshe dhe i kanë shkaktuar plagë ...

Prokuroria kërkon dënimin e të akuzuarve për vrasjen me thikë në Prizren, mbrojtja lirimin e tyre

Për rastin e vrasjes me thikë në Prizren të ndodhur më 1 maj 2020, Prokuroria ka kërkuar dënimin e të akuzuarve, Orhan dhe Albert Ademaj, ndërsa mbrojtja kë...

Rasti i vrasjes me thikë në Prizren, me kërkesën e të akuzuarve shtyhet seanca

Të akuzuarit për vrasje, Orhan dhe Albert Ademaj, kanë kërkuar shtyrjen e seancës gjyqësore me qëllim të përgatitjes së tyre për deklarimin rreth ...