Postet nga: qeveria Hoti

Anëtari i LDK-së emërohet kryesues i Bordit të KEK-ut

Qeveria e Kosovës e ka shkarkuar Bordin e përkohshëm të ndërmarrjes KEK, duke e emëruar një bord të ri të përkohshëm.

Qeveria e shkarkon bordin e përkohshëm të KEK-ut, e emëron të riun

Qeveria e Kosovës në mbledhjene sotme e ka shkarkuar Bordin të Përkohshëm të Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike “Korporata Elektroenergjetike e Kosovës KEK” Sh. A.

Haradinaj del kundër qeverisë pas shuarjes së task-forcës kundër korrupsionit

Ish-kryeministri i Kosovës, njëherësh kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka kundërshtuar vendimin e ekzekutivit në krye me Avdullah ...

Aktivistja e Nismës Socialdemokrate emërohet anëtare e bordit të Postës së Kosovës

Qeveria Hoti dje ka emëruar Elda Malokun, Leonard Shabanin dhe Fadil Aliun në bordin e përkohshëm të Postës së Kosovës.

Qeveria ndalon blerjen e veturave për ministritë

Kabineti qeveritar në mbledhjen e sotme ka marrë një sërë vendimesh, ku një ndër to është edhe ndalimi i blerjes së veturave për ministritë dhe agjencitë qeveritare.

Qeveria Hoti rikthen njeriun e AAK-së në Bordin e Trepçës

Qeveria Hoti sot ka marrë vendim që në Bordin e Përkohshëm të ndërmarrjes ‘Trepça’ të rikthej si anëtar, Esat Pecin, i cili ishte shkarkuar nga ...

Qeveria Hoti shuan Departamentin Special Anti-Korrupsion të themeluar nga Qeveria Thaçi

Kabineti qeveritar në mbledhjen e sotme ka marrë vendim për shuarjen e Departamentit Special Anti-Korrupsion.

Nënkryetari i LDK-së flet rreth idesë që PDK-ja t’i bashkohet Qeverisë Hoti

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), njëherësh kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, ka deklaruar se nuk mund të japë ndonjë vlerësim ...