Postet nga: Haxhi Shala

Gjykata vendos për njërin nga të bashkëpandehurit në rastin e Haxhi Shalës, të akuzuar për dallavere me vota në zgjedhjet e 14 shkurtit 2021

Dardan Gashi i akuzuar për falsifikim me rezultate të votimit në zgjedhjet e 14 shkurtit të vitit 2021 është dënuar me një vit dënim me burgim me kusht. Kjo ...

Gjykata vendos për të akuzuarin për falsifikim të rezultateve të votimit në zgjedhjet e 2021-ës

Granit Halilaj i akuzuar për falsifikim të rezultateve të votimit është gjetur fajtor nga gjykata e Prishtinës, pasi i njëjti ka arritur marrëveshje për pranim ...

Gjykimi i Haxhi Shalës dhe të tjerëve për falsifikim të rezultatit të votimit, Meliza Haradinaj-Stublla thotë se iu vodh mandati

Pas dhënies së fjalëve hyrëse nga palët në procedurë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme, Meliza Haradinaj-Stublla ka dhënë dëshminë e saj në gjykimin ...

Ish-deputeti Haxhi Shala thotë se nuk është në dijeni për ngritje të aktakuzës për vjedhje të votave

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë ndaj shtatë personave për shkak të dyshimit për falsifikim të rezultateve të votimit në zgjedhjet parlamentare të mbajtura më 14 shkurt 2021.

Aktakuzë ndaj ish deputetit Haxhi Shala për vjedhje të votave në zgjedhjet e 14 shkurtit 2021

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë ndaj shtatë personave për shkak të dyshimit se kanë kryer veprën penale Falsifikimi i rezultateve të votimit në zgjedhjet parlamentare ...

Shtyhet përsëri seanca për gazin lotsjellës

Seanca e paraparë që të mbahej sot ndaj të akuzuarve ish deputetëve Haxhi Shala dhe Ismaijl Kurteshi është shtyrë përsëri për shkak se përfaqësuesi ...

Shtyhet përsëri seanca gjyqësore për gazin lotsjellës

Seanca gjyqësore ndaj të akuzuarave Haxhi Shala dhe Ismaijl Kurteshi, të akuzuar për hedhjen e gazit lotsjellës në Kuvend, ka dështuar përsëri.

Gjykimi ndaj Haxhi Shalës dhe Ismajl Kurteshit për hedhje të gazit lotsjellës