Postet nga: Konkurse

Ministria e Ekonomisë me standarde të dyfishta, lejon Bordin e përkohshëm të zgjedh kryeshefin e Postës

Bordi i përkohshëm i Postës së Kosovës po vazhdon me procedurat e përzgjedhjes së zyrtarëve të lartë të kësaj ndërmarrje, bazuar në ...

Sindikata e RTK-së: Konkursi për drejtor të shërbimeve të përbashkëta po procedohet në mënyrë të kundërligjshme.

Kryesia e Sindikatës së RTK-së përmes një komunikate ka reaguar lidhur me pozitën si drejtor i Financave, Administratës dhe zyrës ligjore në RTK.

Komuna e Prishtinës diskualifikoi kandidaten për mësimdhënëse pasi ka nivelin Bachelor në kolegj privat

Kuvendi Komunal i Komunës së Prishtinës më 3 korrik ka hapur konkurs për pranim të mësimdhënësve në shkolla të ndryshme.

Kandidati për punësim në NPL ‘Prishtina Parking’ nuk ftohet në testim

Komuna e Prishtinës gjatë këtij viti ka filluar projektin “Prishtina Parking”, i cili pritet të bëjë një kategorizim të parkingjeve me pagesë për çdo veturë që ...

Komuna e Suharekës shpall konkurs për mësimdhënës

Drejtoria për Arsim në Komunën e Suharekës ka hapur konkurs për punësimin e 20 mësimdhënësve në disa nga shkollat e kësaj komune.

Prishtina hap konkurse për mësimdhënës dhe edukatorë

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës ka shpallur konkurs për mësimdhënës dhe edukator.

Punëtorët e Teatrit të Gjilanit bëhen me kontrata të rregullta

Aktorët dhe stafi teknik i Teatrit të Gjilanit marrin kontratat e rregullta të punës, njofton Erson Zymberi, drejtor i teatrit.

Konkurse për 84 pozita të larta nëpër institucione publike

Vetëm gjatë këtij muaji janë shpallur konkurse për plotësimin e pozitave të larta drejtuese në 18 institucione të ndryshme të Kosovës, duke përfshirë agjenci të ...