Postet nga: Agim Krasniqi

Vihet në pikëpyetje ndarja e 300 eurove për punëtorët

Ende nuk ka filluar ndarja e 300 eurove për tre muaj për punëtorët të cilët kanë humbur vendin e punës gjatë periudhës së pandemisë ...

Bizneset që do të marrin para nga pakoja e rimëkëmbjes, flet zv/ministri i Financave

Zëvendësministri i Ministrisë së Financave, Agim Krasniqi në debatin për rimëkëmbjen ekonomik në "KALLXO Pernime", ka thënë se 106 milionë euro do të ndahen pë...

LDK ende në mëdyshje nëse do të ndërtohet autostrada e Dukagjinit, flet Agim Krasniqi

Zëvendësministri i Financave, Agim Krasniqi, në emisionin "KALLXO Pernime", ka folur rreth ndërtimit të autostradës së Dukagjinit të cilën e ka quajtur projekt jo serioz.

Zv/ministri i Financave nuk e di ende çmimin për vaksinat COVID-19

Në debatin 'KALLXO Pernime', deputetja nga Lëvizja Vetëvendosje, Mimoza Kusari është pyetur nëse e di se sa vaksina do të blihen me 40 milionë euro nga Kosova, por ...

Krasniqi tregon për pozicionet që kanë ndryshuar në buxhetin e vitit 2021

Në debatin "KALLXO Pernime", me Jeta Xharrën është diskutuar për rimëkëmbjen ekonomike në vendin tonë dhe miratimin e buxhetit për vitin 2021.

Zëvendësministri i Financave: Presidenca e Kuvendi po ndajnë shtesa prej 500-600 euro për stafin e tyre

Zëvendësministri i Financave, Agim Krasniqi, ka deklaruar se stafi i Kuvendit dhe Presidencës së Kosovës po ndajnë mjete shtesë në rrogat e tyre këtë fundvit.

Në mungesë të të akuzuarve, dështon seanca për “Stenda 2”

Megjithëse u bënë akomodime duke zhvendosur sallën e gjykatës  në objektin e ish- Rilindjes,  seanca gjyqësore në rastin "Stenda 2”, në mungesë të tre të akuzuarve ...

Salla e gjykatës zhvendoset në objektin e ish-Rilindjes në rastin 'Stenta 2'

Për shkak të numrit të madh të të akuzuarve, në rastin “Stenta 2”, trupi gjykues ka marrë vendim, që seanca gjyqësore të mbahet në objektin e ish Rilindjes.