Postet nga: Prokuroria

Pas shkarkimeve në Ujësjellësin 'Prishtina', nisin hetimet për keqpërdorime

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka nisur hetime për keqpërdorim të parasë publike pas shkarkimit të zyrtarëve të lartë të KRU "Prishtina" nga Qeveria Kurti.

Pejë, kërkohet paraburgim ndaj të dyshuarit për sulm seksual 

Një person është arrestuar nga policia për vepër penale “Sulm Seksual”.

Paraburgim për plagosjen në Bishtazhin të Gjakovës

 

Dosja e Prokurorisë - Djali i një prokurori në Prishtinë i dyshuar për sulm seksual

Prokuroria e Prishtinës ia ka kërkuar Gjykatës që t'ia caktoj masën e arrestit shtëpiak djalit të njërit prej prokurorëve që po dyshohet pë...

Supremja kthen në rigjykim rastin e ish-drejtorit të akuzuar të Gjimnazit në Malishevë

Gjykata Supreme me 21 janar 2020 ka marrë aktgjykim me të cilin ka aprovuar kërkesën për mbrojtjen e ligjshmërisë nga ana e të akuzuarit Izet Hoti.

Aktakuzë ndaj dy gjeodetëve në Prizren

Prokuroria e Prizrenit, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve me inicialet B. S., dhe L. R., në cilësi të personave zyrtarë – si gjeodetë, për shkak të dyshimit ...

Mitrovicë – Aktakuzë ndaj burrit që rrahu bashkëshorten në sy të fëmijës

Prokuroria e Mitrovicës akuzon personin NN se në dhjetor të vitit 2019 në banesën e tij në Mitrovicë, nën ndikimin e alkoolit, pas një mosmarrëveshje me bashkë...

Gjykata merr vendim për zyrtarët e akuzuar të AKPPM-së

Ilir Dushi, Haki Ejupi dhe Gylten Kurda të akuzuar për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar, u liruan nga akuzat e Prokurorisë, pasi Gjykata nuk ka gjetur ...