Postet nga: 53-milioneshi

I ftohti në gjykatë shtyn seancën ndaj Pal Lekajt dhe të tjerëve për rastin e 53-milionëshit

Në Gjykatën e Prishtinës sot ishte paraparë që tërë ditën të dëgjohen dëshmitarët për rastin e njohur si 53-milionëshi, ku të ...

'Rasti i 53-milionëshit’, dëshmitari: Kisha presion për opinion ligjor nga këshilltari i ish-ministrit Pal Lekaj  

Në gjykimin ndaj Pal Lekajt, Eset Berishës, Nebih Shatrit dhe Besim Tahirit, procesi gjyqësor ka vazhduar më dëgjimin e dëshmitarit, Avdi Kamerolli, i cili ishte dë...

Rasti i ’53 milionëshit’, Pal Lekaj dhe të tjerët deklarohen për fajësinë

Të akuzuarit Pal Lekaj, Nebih Shatri dhe Besim Tahiri, janë deklaruar përsëri të pafajshëm në shqyrtimin gjyqësor i cili është duke u mbajtur sot për ...

Dështon seanca për ‘53 milionëshin’

Seanca gjyqësore ndaj ish ministrit Pal Lekaj dhe tre zyrtarëve të tjerë Eset Berisha, Nebih Shatri dhe Besim Tahiri në rastin e 53 milionëshit ka dështuar të ...

Vendimi i KGJK-së pas atij për uljen e pagave, anulohet shqyrtimi gjyqësor në rastin e 53 milionëshit

 

Afera e ’53 milionëshit’, flet avokati i Pal Lekajt

Ish ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj dhe të tjerët, të akuzuar në rastin e ’53 milionëshit’, janë ulur sot në bankën e të akuzuarve. Ndaj tyre sot ...

Afera e 53-milionëshit, Pal Lekaj dhe të tjerët nesër para drejtësisë

Ish-ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, pritet të ulet sërish në bankën e të akuzuarit.

Gjykata tejkaloi afatin në rastin e ’53 milionëshit’

Procesi gjyqësor i aferës më të madhe korruptive e cila pretendohet të ketë ndodhur ndonjëherë në Kosovë ka hasur në shkeljen e parë procedurale.