Postet nga: ardian gjuraj

Të akuzuarit për terrorizëm po përballen me video-incizime të prokurorisë të cilat shfaqin pamje të takimeve mes tyre

Në Gjykatën e Prishtinës kanë dalur para trupit gjykues të akuzuarit Ardijan Gjuraj, Ergim Syla, Nehrudin Skenderi dhe Mentor Bellaqa, të akuzuar për kryerjen e veprave penale ...

Si ranë pre e masës së simulimit të akuzuarit për vepra që kanë lidhje me terrorizëm?

Seanca ndaj katër të akuzuarve për vepra penale që kanë lidhje me terrorizëm, Ardijan Gjuraj, Ergim Syla, Nehrudin Skenderi dhe Mentor Bellaqa, ka vazhduar me dëgjimin ...

Armët që u gjetën te të dyshuarit për terrorizëm u blenë gjatë një shitblerjeje të simuluar nga Policia e Kosovës

Në kërkesën e Prokurorisë Speciale të Kosovës për paraburgimin e pesë personave të arrestuar, të dyshuar për terrorizëm, thuhet se armët e sekuestrua ...

Babai mohon se djali i tij planifikoi vepra terroriste

Policia e Kosovës të dielën arrestoi pesë persona që dyshohet se po planifikonin sulme terroriste në Kosovë.

Njëri nga të arrestuarit e sotëm për përgatitje të veprave terroriste ishte liruar nga Apeli 3 vite më parë

Ardian Gjuraj është njëri nga të arrestuarit në aksionin e sotëm të Drejtorisë Kundër Terrorizmit të Policisë dhe Prokurorisë Speciale të Kosovës.

Apeli liron të akuzuarin për terrorizëm

Gjykata e Apelit e ka liruar nga akuza Ardian Gjurajn, i akuzuar për vepra penale që lidhen me terrorizëm.

Ardian Gjuraj Dënohet për Akuzat që Lidhen me Terrorizëm

Ardian Gjuraj, i akuzuar për vepra që lidhen me terrorizëm, është shpallur sot fajtor dhe është dënuar me një vit e pesë muaj burgim.

Prokurorja: Nuk Kam Prova Direkte Ndaj të Akuzuarit për Terrorizëm

Në gjyqin e Ardian Gjurajt, i akuzuar për vepra që lidhen me terrorizëm, është dhënë fjala përfundimtare.