Postet nga: Pikat kufitare

Në Merdarë deri në dy orë pritje për të dalë nga Kosova

Pas përfundimit të festës së Vitit të Ri, mërgimtarët kanë filluar të kthehen nëpër vendet ku punojnë dhe jetojnë.

Gjendja në pikat kufitare në hyrje të Kosovës

Kolona të automjeteve aktualisht nuk janë shumë të gjata në hyrje të Kosovës.

Pikat kufitare në Jarinjë dhe Bërnjak vazhdojnë të jenë të mbyllura

Pikat kufitare në Jarinjë dhe Bërnjak vazhdojnë të jenë të mbyllura për qarkullim.

Pritje mbi 3 orë dhe kolonë e gjatë në pikën kufitare në Merdarë

Në dalje të pikës kufitare me Serbinë, në Merdarë, qytetarët janë duke u përballur me kolona të gjata dhe pritje deri në katër orë.

Pritjet dhe kolonat nëpër pikat kufitare për dalje nga Kosova

Pritjet në pikën kufitare në Merdar për të dalë nga Kosova janë deri në tri orë.

Deri në 30 minuta pritje për të hyrë në Kosovë te Dheu i Bardhë

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka publikuar të dhënat e përditësuara në ora 20:41 për pritjet për hyrje dhe dalje në pikat kufitare.

Deri në tri orë pritje te Dheu i Bardhë për të hyrë në Kosovë

Deri në tri orë janë duke pritur qytetarët për të hyrë në Kosovë në pikën kufitare Dheu i Bardhë.

Deri në dy orë e gjysmë pritje për të hyrë në Kosovë nga ‘Dheu i Bardhë’

Deri në dy orë e gjysmë aktualisht janë pritje për të hyrë në Kosovë, nga pika kufitare ‘Dheu i Bardhë’.