Postet nga: Pikat kufitare

Merdarë, mbi tri orë pritje për të dalë nga Kosova

Pritjet për të dalë nga Kosova përmes pikëkalimit kufitar në Merdarë po zgjasin nga 3 deri në 3 orë e 20 minuta. Ndërsa ato për të hyrë në ...

Pritje deri në katër orë në Merdar për të dalë nga Kosova

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sonte vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve. Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë pë...

Mbi tre orë për të hyrë dhe dalë nga pika kufitare në Merdare

Mbi tre orë janë pritjet për të hyrë dhe dalë nga Kosova në pikën kufitare në Merdare.

Pritjet dhe kolonat nëpër pikat kufitare për dalje nga Kosova

Rreth një orë e gjysmë janë pritjet për të dalë nga Kosova në pikat kufitare Dheu i Bardhë dhe Merdare.

Sveçla: Janë larguar të gjitha barrikadat, hapen pikat kufitare në Jarinjë dhe Bërnjak

Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçla, ka njoftuar janë larguar të gjitha barrikadat e ngritura në rrugët që çojnë drejt pikave kufitare në ...

Qeveria kërkon nga qytetarët që t’i shfrytëzojnë pikat e tjera kufitare, jo Bërnjakun dhe Jarinjen

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës përmes një njoftimi ka kërkuar nga mërgimtarët që të kalojnë në pika tjera kufitare.

Pritjet dhe kolonat nëpër pikat kufitare për hyrje në Kosovë

Deri në dy orë janë duke pritur qytetarët për të hyrë në Kosovë në pikën kufitare Dheu i Bardhë.

Në dy pika kufitare të Kosovës ka pritje dhe kolona

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar në lidhje me pritjet dhe kolonat në 13 pikat kufitare të cilat lidhin Kosovën me vendet përreth.