Postet nga: Dheu i Bardhë

Pritje deri në katër orë në Merdar dhe te Dheu i Bardhë për të dalë nga Kosova

Në pikat e kalimit kufitar të Kosovës me vendet fqinje, edhe sot vazhdon të ketë fluks të automjeteve. Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë për t’...

Merdarë, pritje deri në tri orë për të dalë nga Kosova

Deri në tri orë po presin qytetarët e Kosovës dhe mërgimtarët në pikën kufitare në Merdarë për të dalë nga vendi.

Pritjet për të dalë nga Kosova nëpër pikat kufitare

Në dy pikë-kalime kufitare, në atë në Merdarë dhe te Dheu i Bardhë pritjet për të dalë nga Kosova arrijnë deri në 30 minuta, përderisa kolona është e ...

Pritjet në pikëkalimin kufitar Dheu i Bardhë

Pritjet për hyrje në Kosovë në pikëkalimin kufitar Dheu i Bardhë janë nga 10-20 minuta me kolona të gjata 80-100 metra.

Kolona të gjatë të mërgimtarëve në Merdarë dhe Dheu i Bardhë, deri në 5 orë pritje

Në pikat e kalimit kufitar vazhdon të ketë fluks të madh të automjeteve dhe pritje të gjata deri në 5 orë të bashkatdhetarëve që po vijnë për të kaluar ...

Tenton të kontrabandojë barna nga Serbia, ndalohet nga Policia në Dheun e Bardhë

Policia e Kosovës ka ndaluar një person në kufi tek Dheu i Bardhë, pasi i njëjti ka pasur në veturën e tij gjetur një sasi e konsiderueshme ...

Merdarë, vazhdojnë pritjet deri në tri orë për të dalë nga Kosova

Deri në tri orë duhet të pritet për të dalë nga Kosova nga pika e kalimit kufitar në Merdarë.

Mbi tre orë për të hyrë dhe dalë nga pika kufitare në Merdare

Mbi tre orë janë pritjet për të hyrë dhe dalë nga Kosova në pikën kufitare në Merdare.