Postet nga: Merdare

Mes lotëve, dhimbjes e lehtësimit, familjarët pranuan trupat e më të dashurve të vrarë nga forcat serbe

22 vjet më pas, eshtrat e Nezir Deliut u rikthyen në atdhe. Ai ishte zhdukur në vitin 1999 në Rezallë të Skenderajt dhe që nga ajo kohë nuk dihej asgjë për ...

Familjarët në pritje të eshtrave të viktimave të masakrës së Rezallës që u gjetën në Kizhevak të Serbisë

Familjarë të të zhdukurve kanë dalur sot në pikën kufitare në Merdare për të pritur trupat e viktimave të masakrës se Rezallës, cilët janë gjetur ...

Ministri Xhelal Sveçla vizitoi pikën kufitare me Serbinë

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, dhe drejtori i Policisë së Kosovës, Sabedin Mehmeti, sot kanë vizituar pikën kufitare në Merdarë mes të Kosovës ...

30 minuta pritje në Merdare për të dalë nga Kosova

Deri në 30 minuta po presin udhëtarët për të dalë nga Kosova në pikën kufitare në Merdare ndërsa kolonat janë deri në 50 metra.

Kaq orë janë pritjet e gjata për të dalur nga Kosova përmes Merdarës

Kolonë e gjatë është shkaktuar edhe në këtë fundjavë në pikën kufitare në Merdarë mes Kosovës dhe Serbisë e cila frekuentohet shumë nga bashkëatdhetarët, pë...

Deri në shtatë orë pritje në dalje në kufirin në Merdare 

Udhëtarët po presin deri në shtatë orë për të dalur nga Kosova në pikën kufitare në Merdare.

Deri në shtatë orë pritjet për të dal nga Kosova në pikën kufitare në Merdare

Në pikën kufitare Merdare, kolonat në dalje nga Kosova shkojnë deri  në 3.5 kilometra dhe qytetarët po përballen me pritje të gjatë deri në shtatë orë, njofton Qendra ...

Pritjet në Merdarë për të dalë nga Kosova deri në 6 orë

Qendra për Menaxhimin Kufitar, e cila funksonon në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme, ka njoftuar për pritjet dhe kolonat në pikat kufitare që lidhin ...