Postet nga: përparim rama

Përparim Rama publikon raport 23 faqesh për punët e tij në 114 ditët si kryetar

Komuna e Prishtinës ka publikuar sot një raport me punët me të cilat janë marrë e disa tjera që kanë marrë epilog, që nga dita kur detyrën ...

LVV e akuzon LDK-në për shkelje ligjore gjatë renovimit të zyreve te Kompleksi ‘Qafa’

Grupi i asamblistëve të Lëvizjes Vetëvendosje në Prishtinë ka akuzuar LDK-në lidhur me renovimet që janë bërë në zyrat e kësaj partie tek kompleksi Qafa.

Përparim Rama viziton një nga 18 pikat e reja ushqyese për qentë endacak

Kryetari i Komunës së Prishtinës Përparim Rama ka vizituar pikën ushqyese për qentë endacak në Kampusin Universitar të Prishtinës.

Përparim Rama arsyeton shfuqizimin e planit rregullues për lagjen “Kalabria”

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama ka shpjeguar arsyen që sipas tij, qëndron pas shfuqizimit të vendimit të planit rregullues në lagjen “Kalabria”.

Tensione në Asamblenë e Prishtinës, qytetarët të revoltuar e asamblistët opozitar lëshojnë sallën - VIDEO

Pika e tretë e rendit të ditës që ka të bëjë me propozimvendimin për anulimin e vendimit për miratimin e Planit rregullues të hollësishëm ...

Rama tregon për sa ditë do të përfundohet rruga 'Muharrem Fejza'

Komuna e Prishtinës ka nisur sot aksionin për zhvendosjen e kiosqeve në rrugës "Muharrem Fejza".

Asamblistët e LVV-së: Prishtina nuk përparon me Përparimin

Asamblistët e Lëvizjes Vetëvendosje në Prishtinë, kanë mbajtur një konferencë për media në të cilën numëruan punët dhe projektet e kryetarit Përparim ...

Komuna e Prishtinës merr vendim që të rritet tarifa e nisjes së auto-taksive

Komuna e Prishtinës ka marrë vendim që tarifa e nisjes së autotaksive të ngritet nga 1.50 për 1.5 kilometra në 2 euro.