Postet nga: përparim rama

Takohen Vitia e Rama, diskutojnë për shëndetësinë në kryeqytet

Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia ka pritur sot në takim kryetarin e Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, me të cilin kanë diskutuan për avancimin ...

Komuna e Prishtinës angazhon mjekët e pensionuar për dhënie të këshillave

Komuna e Prishtinës ka nisur angazhimin e mjekëve të pensionuar në kryeqeytet në cilësinë e këshilltarëve profesionalë për Drejtorinë e Shëndetësisë.

Ademi e Rama dakordohen për ndërtimin e stadiumit të ri

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama dhe ai i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi, janë dakorduar për stadiumin e ri në kryeqytet, i cili ...

Komuna krenohet se po ngjyros pishinën dhe po renovon amfiteatrin, terrenin sportiv e tualetet e Gërmisë

Komuna e Prishtinës ka nisur disa investime në Gërmi, duke ngjyrosur guaskën e pishinës dhe duke renovuar amfiteatrin, terrenin sportiv, tualetet dhe pjesë të tjera të ...

Inspeksioni i Prishtinës liron hapësirat e uzurpuara dhe shitësit ilegalë te stacioni i trenit

Kryetari Përparim Rama bashkë me drejtorinë e Inspeksionit dhe atë të Parqeve, ishin të pranishëm gjatë aksionit për largimin e shitësve ilegale si dhe ndërtimeve ...

Përparim Rama FOTO: Komuna e Prishtinës

Përparim Rama me kritika për Ministrinë e Financave, flet për shtim të inspektorëve e linja të autobusëve

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka folur për projektet e Komunës dhe procedurat që po shkaktojnë vonesa në realizim të shumë tenderëve.

Përparim Rama thirrje gastronomëve të pajisen me matës të zhurmës, paralajmëron gjoba deri në 5 mijë euro

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, i ka bërë thirrje sektorit të gastronomisë të pajiset me certifikatë dhe pajisje për matje të zhurmës, ...

Drejtori i Policisë në takim me kryetarin e Prishtinës, flasin për themelimin e Drejtorisë së Policisë të Kryeqytetit

Drejtori i Policisë së Kosovës, Gazmend Hoxha, i shoqëruar nga zëvendësdrejtori Fehmi Hoti dhe nga drejtori rajonal i Prishtinës, Fehmi Xhata, priti në takim kryetarin ...