Postet nga: Besiane musmurati

Musmurati: Badovci është vetëm ‘maja e icebergut’

Ish-drejtoresha e Arsimit në kryeqytet nga radhët e PDK-së, Besianë Musmurati tha sot në ‘Kallxo Përnime’ se dosja të cilën e kishin marrë për këmbimin ...

Musmurati: Përparim Rama kërkoi që të dilnim në konferencë për digjitalizim, por s’kemi pranuar

Ish-drejtoresha e Arsimit në kryeqytet, Besianë Musmurati e cila është në pushim të lehonisë dhe funksionon e saj po e mbulonte tashmë ish nënkryetarja Donjeta Sahatçiu e cila ...

Rrëfehen drejtorët e shkarkuar të PDK-së në Prishtinë

Të shtunën, më 10.02.2024, në ‘Kallxo Përnime’ përball Jeta Xharrës do të dëgjohet rrëfimi i dy ish-drejtorëve të Komunës së Prishtinës nga ...

Nënkryetarja Sahatçiu emërohet ushtruese detyre në drejtorinë e Arsimit në kryeqytet

Me vendim të kryetarit Përparim Rama, nënkryetarja e Prishtinës Donjeta Sahatçiu është emëruar ushtruese detyre në Drejtorinë e Arsimit, derisa drejtoresha Besianë Musmurati të kthehet ...

Prishtina, maj, 2023. Foto: Denis Sllovinja/Kallxo.com

Në Prishtinë pritet të ndërtohet shkollë fillore dhe e mesme e arteve

Komuna e Prishtinës ka në plan që në vitin 2024 të nis ndërtimin e një shkolle fillore dhe të mesme të arteve pamore dhe performancës.

Eliminimi i ndërrimit të tretë, shkollës ‘Pavarësia’ në kryeqytet do i shtohet një aneks

Komuna e Prishtinës ka ndarë 900 mijë euro për ndërtim të një aneksi për shkollën fillore ‘Pavarësia’ në kryeqytet në mënyrë që të eliminojë ...

Komuna e Prishtinës nënshkruan marrëveshje për ndërtim të 5 shkollave të reja

Komuna e Prishtinës ka nënshkruar marrëveshje me Korporatën Ndërkombëtare për Financa (IFC) për ndërtim të pesë shkollave të reja me partneritet ...

Çka pritet nga konkursi për rekrutimin e drejtorëve të shkollave në Prishtinë?

Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës, Besianë Musmurati, në emisionin "Kallxo Përnime" ka folur për konkursin e rekrutimit të drejtorëve të shkollave në kryeqytet.