Postet nga: përparim rama

Komuna e Prishtinës nënshkruan kontratë 50 mijë euro më shtrenjtë se vlera e parashikuar

Komuna e Prishtinës ka nënshkruar një kontratë në vlerë afër 350 mijë euro për furnizimin dhe montimin e gjeneratorëve për institucionet edukativo-arsimore dhe nevojat tjera ...

Përparim Rama: Jemi në bisedime për blerje të 50 minibusëve për lidhje të fshatrave me kryeqytetin

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka deklaruar se Komuna e Prishtinës është duke negociuar me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) blerjen e 50 ...

Rama për 'Arkitektin e Kryeqytetit': Do të jenë mbi 60 persona në kuadër të projektit

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka deklaruar se Komunës i nevojitet 'arkitekti i kryeqytetit' pasi administrata e kryeqytetit nuk ka aftësi të bëjë një numë...

Rama për emërimet politike në ndërmarrjet publike: Nuk i shikoj të cilës parti janë, por CV-në

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, është përballur në "Kallxo Përnime", me një deklaratë të tij që e kishte dhënë një vit më parë lidhur me ...

Përparim Rama flet për projektin në vlerë 500 milionë euro te Stacioni i Autobusëve

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka thënë se ndër projektet më të shtrenjta në këtë mandat pritet të jetë ‘stacioni multimodal’ te  Stacioni i Autobusë...

Arsyetimi i Përparim Ramës për ngritjen e çmimeve në parkingun nëntokësor

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka deklaruar se arsyeja se përse u pajtua që të ngriten çmimet në parkingun nëntokësor te kampusi i Universitetit të ...

Përparim Rama tregon se deri ku do të zgjatet sheshi

Kryetari i Prishtinës Përparim Rama ka thënë se zgjatja e sheshit deri te katedralja ‘Nënë Tereza’ është vetëm faza e parë e projektit.

Intervistë me kryetarin e Prishtinës, Përparim Rama - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime”  po transmetohet intervista me kryetarin e Prishtinës, Përparim Rama.