Postet nga: Donjeta Sahatçiu

Përmendorja e Adem Jasharit pritet të vendoset në Prishtinë vitin e ardhshëm

Përmendorja e heroit kombëtar Adem Jashari pritet të vendoset në Prishtinë gjatë vitit të ardhshëm.

Planifikohet që nga janari i vitit 2023 të nisë vendosja e 1 mijë pajisjeve për matje të zhurmës në kafeteritë në Prishtinë

Komuna e Prishtinës do të nisë vendosjen e pajisjeve për matje të zhurmës e kafeterive/bareve nga janari i vitit 2023.

Komuna e Prishtinës do të ndajë 1.2 milion euro për ndriçim publik e kamera të sigurisë

Komuna e Prishtinës planifikon të ndajë 1.2 milion euro nga buxheti i vitit 2023 për zgjerim të ndriçimit publik dhe vendosje të kamerave të sigurisë në hapësira publike.

Parku i Aventurave do të zhvendoset te Pylli i Arinjve

Nënkryetarja e Prishtinës, Donjeta Sahatçiu, ka thënë se Parku i Aventurave, i planifikuar fillimisht për t'u ndërtuar në Parkun e Gërmisë, do të ...

Donjeta Sahatçiu: Prej sot fillim i ri me ndërmarrjen 'Pastrimi'

Nënkryetarja e Komunës së Prishtinës nga radhët e PDK-së, Donjeta Sahatçiu ka reaguar lidhur me shkarkimin e kryeshefit të ndërmarrjes “Pastrimi”, Burim Kelmendi.

Donjeta Sahatçiu për mbledhimin në Pejë: Rëndësi ka se çfarë doli nga ajo punëtori

Donjeta Sahatçiu, nënkryetare e Komunës së Prishtinës, ka thënë se në mbledhimin që zhvilluan në një restorant të Pejës, ekipi u takua për ...

Çka pritet nga Donjeta Sahatçiu si nënkryetare e Prishtinës?

Nënkryetarja e Komunës së Prishtinës, Donjeta Sahatçiu, ka thënë se do të punojë për bashkëpunim dhe ndryshim të mënyrës si funksionon ...

Nënkryetarja Sahatçiu tregon pse zgjati procesi i ndarjes së drejtorive mes PDK-së dhe LDK-së

Nënkryetarja e Komunës së Prishtinës nga radhët e PDK-së, Donjeta Sahatçiu, ka thënë se në procesin për ndarjen e drejtorive me LDK-në është ...