Postet nga: Parkingu

Dilemat ‘mbitokësore’ për parkingun nëntokësor

Çmimi më i lirë për parkim ishte kriteri përcaktues për përzgjedhjen e konsorciumit “Parking Center” për ndërtimin e parkingut nëntokësor në qendë...

Policia me njoftim për qytetarët që ia mësyjnë Brezovicës: Nuk ka më vend për parkim

Policia e rajonit të Ferizajt ka njoftuar se për shkak të fluksit të madh të qytetarëve dhe automjeteve të shumta në Qendrën e Skijimit në Brezovicë, pë...

FOTO- Prishtina bëhet me parking për mbushjen e veturave elektrike

Në parkingun mbrapa Pallatit të Rinisë në Prishtinë, sot janë  përuruar pajisjet për mbushjen e veturave elektrike.

Banorët në lagjen “Bregu i Diellit” ankohen për parkingun e stërmbushur

Banorë të lagjes “Bregu i Diellit”, rruga ‘Rifat Burgjeviq’ kanë kërkuar nga komuna që t`u bëjë një zgjidhje për hapësirën e parkingut të makinave.

FOTO – Kuvendi i Kosovës bëhet me mini-parking të biçikletave

Kuvendi i Kosovës tashmë e ka një parking të vogël për ata që ngasin biçikleta.

FOTO: Prizren, u zihet parkingu personave me nevoja të veçanta

Në një vendparking afër një qendre tregtare në Prizren vendet e rezervuara për veturat e personave me nevoja të veçanta po shfrytëzohen nga qytetarët e ...

Banorët e Rahovecit akuzojnë Komunën për parkingun afër teqes “Haxhi Shejh Iljazit – Rifai”

Banorë të Rahovecit po ankohen se Komuna përmes një vendimi ia ka aprovuar pa pëlqimin e tyre një kërkesë shehut Mehdi Shehu për shfrytëzim të ...

Si do të duket parkingu nëntokësor në Prishtinë? - VIDEO

Në 1.4 hektarë hapësirë pritet të shtrihet një parking nëntokësor afër qendrës së kryeqytetit kosovar.