Postet nga: Bregu i Diellit

Prishtinë, dëmtohet gypi i ujësjellësit, një pjesë e ‘Bregut të Diellit’ mbetet pa ujë

Kompania rajonale e ujësjellësit “Prishtina” sh.a, ka njoftuar se një pjesë e lagjes “Bregu i Diellit” do mbetet pa ujë si shkak i dëmtimit të një ...

VIDEO: Tymi nga oxhaqet ndot ajrin në lagjet e Prishtinës

Uljet e temperaturave në vend kanë  bërë që edhe niveli i ndotjes së ajrit të rritet. Kryeqyteti mbetet ndër lokalitetet me ajrin me të ndotur në Kosovë.

Dëmtohet gypi i ujësjellësit, ‘Bregu i Diellit’ mbetet pa ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" njofton se në lagjen "Bregu i Diellit" në Prishtinë, në afërsi të Ambulantës, është dëmtuar gypi i ujësjellësit ...

Dëmtohet një gyp i ujit në Breg të Diellit, mbesin pa ujë dy lagje

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina", ka bërë të ditur se gjatë natës së mbrëmshme është dëmtuar një gypi i ujit në lagjen “ Bregu i ...

Bregu i Diellit pa ujë edhe pas sanimit të defektit në gypin e ujit që vjen nga Liqeni i Badovcit

Kompania rajonale e Ujësjellësit ‘Prishtina’, sot gjatë ditës kishte  njoftuar se kishte  rregulluar defektin në gypin që sjell ujin nga Badovci në rezervuarin e Mirditës.

Vidhen sërish minibiblotekat te 'Bregu i Diellit' e në Prishtinë

Minibiblotekat e vendosura në lagjen “Bregu i Diellit” dhe “Lagjen e Spitalit” në Prishtinë kanë cek cak i hajnave sërish.

Nesër nis rregullimi i rrugëve në lagjen ‘Bregu i Diellit’

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se kanë filluar realizimin e punimeve të parapara në kontratën “Rikonstruimi i rrugëve e parkingjeve në lagjen Bregu i Diellit”, prandaj rruga “...

Banorët e ‘Bregut të Diellit' mbesin pa ujë të pijshëm

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” mëngjesin e sotëm ka njoftuar konsumatorët e lagjes “Bregu i Diellit” në Prishtinë se aktualisht kanë mungesë të ujit të ...