Postet nga: nxenesit

U rrahën në oborrin e shkollës, katër nxënës në Gjilan përfundojnë në Polici

Katër nxënës kanë përfunduar në Polici të martën më 7 qershor, pasi janë rrahur në mes vete në oborrin e Shkollës së mesme të Mjekë...

Dyshimet për helmim, dy nxënës të një shkolle në Skenderaj kërkojnë tretman mjekësor

Dy nxënës të shkollës fillore "Azem Bejta" në Prekaz të Skenderajt janë dërguar për tretman mjekësor në Qendrën Mjekësore në këtë ...

Jeta në konviktin e vetëm në Kosovë, ku nxënës e studentë banojnë bashkë

Në qytetin e Gjilanit në konvikt banojnë studentët dhe nxënësit. Ky konvikt i llojit të tillë është i vetmi në Kosovë. Këtë vit shkollor aty ishin ...

Nagavci: Kam aktivizuar Inspektoratin e Arsimit për rastin në Pejë, por raporti ka qenë i mangët

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci në ‘Kallxo Përnime’ ka folur për rastin e fundit në Pejë, ku u raportua se disa nxë...

Rexhaj: Pamjet e nxënësve në Pejë nuk e tregojnë gjendjen reale në arsimin e Kosovës

Xhavit Rexhaj, ekspert i arsimit, ka thënë se fotoja e nxënëseve të lënë anash në Festën e Abetares në Pejë është e shëmtuar.

Nxënësit e një shkolle fillore në Lipjan gjejnë dy fishekë me gaz nën bankë

Një mësues i shkollës fillore “Kadri Beba” në Lipjan, ka raportuar në Policinë e Kosovës se në shkollë janë gjetur dy fishekë me gaz.

Nagavci thirrje mësuesve t’i nxisin nxënësit për lexim

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka thënë se mësimdhënësit, bashkë me prindërit dhe gjithë komunitetin, duhet të shtojnë përpjekjet që të nxisin gjeneratat ...

Ministrja Nagavci komenton marshin e nxënësve ‘S’po shkohet në shkollë’

Ministrja e Arsimit Arbërie Nagavci ka thënë se i gëzohet aktivizimit të të rinjve dhe mendimit se cilësia në arsim kërkon angazhim të përbashkë...