Postet nga: australi

Rreth tre miliardë kafshë të vrara dhe të shpërngulura nga zjarret e Australisë

 

Si Australia mund të shfrytëzojë baticat e detit për energji?

 

Australia u kërkon të rinjve të testohen për COVID-19

Shteti me popullsinë më të madhe në Australi u ka bërë thirrje të rinjve që të testohen për koronavirus, teksa vendi po përgatitet që të lehtësojë ...

Kardinali Pell "ka pasur njohuri" për abuzimet e priftërinjve ndaj fëmijëve

Kardinali George Pell ka pasur njohuri për abuzimet e priftërinjve në Australi në fillim të viteve 1970, mirëpo nuk ka marrë asnjë veprim, ka gjetur një hetim.

Australi: Kushdo që hyn në vend të izolohet për 14 ditë

Kryeministri i Australisë ka urdhëruar një izolim prej 14 ditësh për këdo që arrin në vend në përpjekje që të ndalojë përhapjen e coronavirusit.

Konfirmohen rastet e para në Australi të koronarovirusit

Koronarovirusi është paraqitur tek 4 persona në Australi të cilët së voni kishin vizituar Kinën, ku edhe është përhapur ky virus, deklaruan autoritetet zyrtare.

Zjarret në Australi afër maleve 'Snowy'

Dy zjarre masive që janë ndezur në Australi kanë krijuar një "mega zjarr" nga erërat e forta Gale, ndërsa autoritetet paralajmërojnë mot të keq ditëve në ...

Situata me zjarre pritet të përshkallëzohet në Australi