Postet nga: nenad rikalo

Gjykimi i ish ministrit Rikalo dhe të tjerëve, dëshmitarja: Kisha detyrë të caktoj takimet e grupit

Në seancën ndaj ish-ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo dhe 7 ish-zyrtarëve të tjerë të akuzuar për korrupsion, është dëgjuar dëshmitarja Danica ...

Dështon seanca ndaj Nenad Rikalos dhe të tjerëve të akuzuar për korrupsion

 

Nën dyshimin e keqpërdorimit të 4 milionë eurove, ka vazhduar gjyqi ndaj ish ministrit Rikallo dhe të tjerëve

Ish-ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo dhe 7 ish- zyrtarë të tjerë të akuzuar për korrupsion, sot, në Gjykatën e Prishtinës, dhanë fjalën ...

Dështon seanca gjyqësore për korrupsion ndaj ish-ministrit Rikalo

Seanca gjyqësore ndaj ish-ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo dhe të tjerëve, të akuzuar për korrupsion ka dështuar të mbahet.

Ish-ministri Nenad Rikalo emërohet zëvendësshef i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë

Ish-ministri në Qeverinë e Kosovës dhe anëtari aktual i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të Kosovës, Nenad Rikalo, është emëruar si ndihmës i përkohshëm ...

Mbyllet gjykimi ndaj Nenad Rikalos për shkak të rrezikut nga coronavirusi

Gjykimi ndaj ish-ministrit Nenad Rikallo dhe zyrtarëve të tjerë për keqpërdorimin e detyrës zyrtare po mbahet duke mos i lejuar monitoruesit e shoqërive civile që ...

Ndarja e milionave për Mitrovicën veriore, ish-ministri Rikallo para gjyqit

Ish-ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit, Nenad Rikallo, sekretari i kësaj ministrie Kapllan Halimi, do të ulen sot në bankën e të akuzuarve.

Reagojnë zyrtarët e Ministrisë së Bujqësisë të akuzuar nga Prokuroria Speciale

Sekretari i Ministrisë së Bujqësisë, Kapllan Halimi, dhe Kryeshefi i Agjencisë për Zhvilimin e Bujqësisë (AZhB), Ekrem Gjokaj,  kanë reaguar pasi Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë pë...