Postet nga: Arben Hoti

Dalin para gjykatës të dyshuarit për rrjet të kokainës

Shtatë persona po akuzohen nga Prokuroria Speciale për trafikim të drogës dhe shpërlarje parash.

Krimet e luftës në Pejë, dëshmitarja: Polici serb i tha burrit ‘Lëshoje djalin ose ju vras të dyve’

Në gjykimin ndaj Zoran Gjukiqit, i akuzuar për krime luftë në lagjen Kristal të Pejës, të cilat pretendohet se i kreu më 29 mars 1999, ka dëshmuar edhe Lumturije ...

Gjykimi për krime lufte: Dëshmitarja flet për vrasjen e burrit dhe kunatit në Pejë në mars 1999

Në gjykimin ndaj Zoran Gjukiqit, i akuzuar për krime lufte në lagjen ‘Kristal’ të Pejës, u dëgjua dëshmitarja Mihrije Zeqiraj.

Prokuroria sfidon alibinë e të akuzuarit për vrasjen e shqiptarëve në lagjen ‘Kristal’ të Pejës

Sot ka filluar gjykimi ndaj Zoran Gjukiqit akuzuar për vrasjen e civilëve shqiptarë në lagjen Kristal të Pejës në kohën e luftës në vitin 1999.

Të akuzuarit për shpëlarje parash ndihen të pafajshëm

Në seancën e shqyrtimit gjyqësor, të akuzuarit për shpëlarje parash, Shahadin dhe Sefer Hasani, babë e bir, nuk e kanë pranuar fajësinë për veprë...

Mungon avokati, nuk mbahet seanca për vrasjen e 33 shqiptarëve në Pejë gjatë luftës

Zoran Gjukiq, akuzohet nga Prokuroria Speciale sepse në muajt mars-prill të vitit 1999 në lagjen  ‘’Kristal’’ të Pejës, si pjesëtar i grupeve kriminale të veshur me uniforma policore, ushtarake ...

9 të akuzuarit për trafikim të kokainës deklarohen rreth fajësisë

Nëntë anëtarët e dyshuar të rrjetit të trafikimit të kokainës kanë dalë sot para Gjykatës së Prishtinës për t’u deklaruar rreth fajë...

Polici i Kosovës e pranon se ishte pjesë e trafikut të kokainës

Në rrjetin për shitjen e kokainës që përbëhej prej nëntë personave bënte pjesë edhe zyrtari policor Bunjamir Jaha.