Postet nga: Albina Rama

Gjykimi i ish ministrit Rikalo dhe të tjerëve, dëshmitarja: Kisha detyrë të caktoj takimet e grupit

Në seancën ndaj ish-ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo dhe 7 ish-zyrtarëve të tjerë të akuzuar për korrupsion, është dëgjuar dëshmitarja Danica ...

Dëgjohet dëshmitari i radhës në gjykimin e policëve të Leposaviqit

Në seancën ndaj policëve kufitarë në Leposaviq, Ana Vasoviq Baraq, Veroljub Dimitrijeviq dhe Izet Uskoviq, të akuzuar nga Prokuroria Speciale për krim të organizuar, keqpërdorim detyre ...

Policët e akuzuar për krim të organizuar ballafaqohen me deklaratat e dëshmitarëve

Ana Vasoviq Baraq, Veroljub Dimitrijeviq dhe Izet Uskoviq - polic kufitar në Leposaviq, të akuzuar nga Prokuroria Speciale për krim të organizuar, keqpërdorim detyre dhe marrje ryshfeti, janë ...

Prokuroria, kërkon të dënohet i akuzuari për krime lufte, Zoran Gjokiq

Në gjykimin ndaj Zoran Gjokiq, i akuzuar për krime lufte të kryera gjatë muajve mars-prill të vitit 1999, në lagjen Kristal të Pejës, është dhënë fjala përfundimtare.

Gjykata vendos masën ndaj të dyshuarit për krime lufte në Pejë

Gjykata e Prishtinës ka mbajtur seancën dëgjimore ndaj Svetomir Baceviç, si i dyshuar për krime të luftës në vitin 1999 në Pejë.

Dënohet me burg i akuzuari për krime lufte në Prishtinë

Ish-polici rezervist serb, Nenad Arsiq, i akuzuar për krime lufte ndaj popullatës civile në Kosovë u dënua sot nga Gjykata e Prishtinës.

Krimet e luftës në lagjen “Emshir” në Prishtinë, Prokuroria kërkon të dënohet Nenad Arsiq

Gjykimit ndaj ish policit rezervist serb, Nenad Arsiq, i akuzuar për krime lufte ndaj popullatës civile në Kosovë, i erdhi fundi.

Dështon seanca ndaj gjashtë të akuzuarve për shmangie nga tatimet dhe shpëlarje parash

Gjykimi ndaj Ramadan dhe Muharrem Mavraj, Xhelal Kastrati, Valdet Muriqi, Flamur Mavraj dhe Rexhë Kastrati, të cilët akuzohen për veprat penale, pastrimi i parave dhe shmangie nga tatimi, ...