Postet nga: albina shabani-rama

Aktakuzat voluminoze për krime lufte kanë ngarkuar Departamentin Special të Gjykatës së Prishtinës

Valon Kurtaj, udhëheqës i Departamentit Special në Gjykatën e Prishtinës ka prezantuar para Këshillit punën e këtij Departamenti për vitin 2023.

Kryetarët e gjykatave diskutojnë për pajisjet e video-incizimit – “Më në fund nuk do ta çojmë ditën duke shkruar procesverbale”

Asambleja e kryetarëve të gjykatave dhe gjyqtarëve mbikëqyrës, mekanizëm ky i krijuar nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës, ka diskutuar sot rreth progresit ...

'Burdushi' ende nuk i është bindur Gjykatës për të shkuar në burg

Hysri Peqani i njohur me nofkën e mjekut popullor si 'Burdushi' ende nuk i është përgjigjur urdhrit të Gjykatës Themelore të Prishtinës që të shkojë në ...

Burdushi kërkoi që ta shtynte shkuarjen në burg, Gjykata i jep përgjigje  

Kryetarja e Gjykatës së Prishtinës, Albina Shabani Rama ka refuzuar kërkesën e Hysri Peqanit, tw njohur si Burdushi, me të cilën kishte kërkuar që ...

Burdushi kërkon nga gjykata që ta shtyjë datën e shkuarjes së tij në burg

Hysri Peqani, i njohur ndryshe si Burdushi ka kërkuar nga Gjykata që t’i shtyhet ekzekutimi i dënimit dhe të mos shkojnë në burg në kohën e ...

Kryetarja e re e Gjykatës së Prishtinës me 50 mijë euro borxhe

Kryetarja e re e Gjykatës së Prishtinës Albina Shabani - Rama ka pasuri në vlerë prej rreth 200 mijë eurove.

Albina Shabani Rama

Kush është gjyqtarja që do të udhëheqë për 5 vjet me Gjykatën më të madhe në Kosovë

7 nga anëtarët e Këshillit Gjyqësor të Kosovës sot i kanë dhënë besimin për të drejtuar me Gjykatën Themelore të Prishtinës pë...

Albina Shabani Rama

Albina Shabani Rama zgjedhet kryetare e Gjykatës Themelore të Prishtinës

Anëtarët e Këshillit Gjyqësor me shumicë të votave e kanë zgjedhur gjyqtaren Albina Shabani Rama – kryetare e Gjykatës Themelore të Prishtinës.