Postet nga: Ministria e Finacave

Komentet/propozimet e Ministrisë së Financave dërguar ZRrE-së për strukturat tarifore të energjisë

Ministri i Punës, Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati në një konferencë për media tha se kanë dorëzuar komentet dhe propozimet mbi raportet konsultative të ZRrE-së për ...

Hekuran Murati: Familjet që reduktojnë konsumin e energjisë në krahasim me muajin e vitit paraprak, do subvencionohen

Ministri i Punës, Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati përmes një konference për media tha se janë duke dizajnuar masa që do nxisin qytetarët të kursejnë energjinë ...

Murati: Kemi propozuar që qytetarët të cilët harxhojnë deri në 1000 kWh (500 ditën dhe 500 natën) të mbeten me çmim të pandryshuar

Ministri i Punës, Fiinancave dhe Transfereve, Hekuran Murati përmes një konference për media tha se i kanë propozuar Zyrës së Rregullatori të Energjisë që blloku tarifor ...

Hapet aplikimi për mbështetjen për lehonat dhe shtesat për fëmijë

Ministria e Financave ka njoftuar se prej sot është hapur aplikimi për mbështetjen për lehonat dhe shtesat për fëmijë.

Kabineti i ministrit të Financave Hekuran Murati

Ministria e Financave Punës dhe Transfereve në Qeverinë e Kosovës drejtohet nga ministri Hekuran Murati.

KBurimi: Ministria e Financave

Komunat regjistrojnë të hyra më të ulëta nga tatimi në pronë në tri vitet e fundit

Të hyrat prej 22.7 milionë euro nga tatimi në pronë i komunave të Kosovës, vitin e kaluar, rezultojnë të jenë të hyrat më të ulëta në tri vitet e ...

Burimi: Ministria e Financave

Shteti katërfishon shpenzimet për armatim e municione

Në 2020-ën, mbi 1.4 milionë euro më shumë pati shpenzim për armatim e municione.

Ministria e Financave thotë se kohëzgjatja e pagesave për COVID-19 dhe biznese varet nga komunat

Komuna e Prishtinës nga fundi i vitit 2020 dhe me hapjen e vitit fiskal në fillim të muajit shkurt 2021 ka vazhduar të kryejë pagesat për bizneset që ishin pë...