Postet nga: aplikimi

Presidenca Suedeze ka nisur konsultimet për aplikimin e Kosovës për anëtarësim në BE

Presidenca Suedeze e Bashkimit Evropian ka nisur konsultimet me vendet anëtare lidhur me kërkesën e Kosovës për anëtarësim në Bashkimin Evropian, dhe në ...

Çka pas aplikimit të Kosovës për anëtarësim në BE?

Kosova ka synuar që t’iu bashkohet organizatave perëndimore prej kur ka shpallur pavarësinë më 2008.

Hapet thirrja për çmimet ‘FIDES 2022’ për filantropinë në Kosovë

Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ) ka shpallur thirrje për pjesëmarrje në konkursin tradicional për çmimin FIDES (Hasan Prishtina) për kontribut filantropik në Kosovë përgjatë ...

Probleme teknike në platformën E-Kosova, studentët përballen më vështirësi në aplikimin për 100 eurot

Studentët janë ballafaquar me probleme teknike në ueb-faqen e platformës “E-Kosova” kur kanë tentuar që të aplikojnë për 100 eurot që i ndan Qeveria e Kosovës pë...

Hapet afati i dytë për pranimin e studentëve të rinj në Universitetin e Prishtinës

Është hapur afati i dytë për pranimin e studentëve të rinj në vitin e parë të studimeve themelore për vitin akademik 2022-23 në Universitetin e Prishtinës.

Zyrtare: Kosova e dorëzon aplikimin për anëtarësim në Këshillin e Evropës (VIDEO)

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, zyrtarisht ka dorëzuar aplikimin e Kosovës për anëtarësim në Këshill të Evropë...

Mbi 300 projekte kulturore kërkojnë mbështetjen e Ministrisë së Kulturës për vitin 2022

Mbi 300 projekt-propozime kanë aplikuar në thirrjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit për mbështetje të projekteve kulturore për 2022, në art dhe në trashëgimi Kulturore.

Ankesa të shumta lidhur me thirrjen e MKRS-së për mbështetje të projekteve kulturore

Krijues dhe njohës të zhvillimeve kulturore në vend ka dalë me kritika të shumta lidhur me thirrjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit për mbështetje ...