Postet nga: Katër komunat veriore

Zëvendësministri i MAPL-së e pranon se kushtet në qendrat e votimit në veri nuk kanë qenë të mira

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, Arbër Vokrri e ka pranuar se kushtet nëpër qendrat e votimit gjatë votimit të së dielës ...

Kurti: Pas votimit në veri masat e padrejta ndaj Kosovës duhet të largohen

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se pas procesit të votimit në katër komunat veriore me shumicë serbe për largimin ose jo të kryetarëve, ...

Demokracia në Veprim: Kushtet në qendrat e votimit nuk kanë plotësuar standardet

Koalicioni i organizatave për vëzhgimin e zgjedhjeve në Kosovë, Demokracia në Veprim (DnV) e ka cilësuar si të qetë dhe pa incidente procesin e votimit të sotë...

A e cenon fshehtësinë e votës vendosja kamerave prapa kabinave të votimit?

Gjatë votimit për ose kundër largimit të kryetarëve në katër komunat me shumicë serbe në veri, Leposaviq, Mitrovicë e Veriut, Zubin Potok dhe Zveçan, pë...

Procesi i votimeve në veri, deklarohet Prokuroria e Shtetit

Prokuroria e Shtetit ka thënë se procesi i votimit në katër komunat veriore të Kosovës, ka kaluar pa asnjë rast nga veprat penale kundër të drejtave ...

EULEX-i angazhon ekip të specializuar në veri të Kosovës

Misioni i Bashkimi Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX), ka bërë të ditur se është përforcuar me një ekip të specializuar prej gjashtë këshilltarë...

Qeveria zotohet se nuk do të paguajë më rrymën në veri

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka thënë se Qeveria e Kosovës nuk do të paguajë më rrymën në veri për katër komunat me shumicë serbe, ...

Osmani: Më 18 dhjetor parashihet të mbahen zgjedhjet në katër komunat në veri

18-dhjetori është data kur parashihet të mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetarë të katër komunave me shumicë serbe në veri të Kosovës.