Postet nga: Ministria e Arsimit dhe Shkences

Ministri i Arsimit shtyn afatin për regjistrimin e studentëve në SMIAL

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, në ditën kur mori vendimin për rritjen e numrit të studentëve në Fakultetin e Mjekësisë të UP-së, po ...

Haliti: Shkolla ‘Halil Alidema’ do të jetë e gatshme për gjysmë-vjetorin e dytë

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti kishte premtuar ndërtimin e shkollës ‘Halil Alidema’ në Pozheran që nga viti 2016.

Tenderi Ministrisë së Arsimit për blerjen e 5,000 tabletëve përfundon në Gjykatën e Tenderëve

Tenderi i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për blerjen e 5,000 copë tabletëve, furnizim për digjitalizimin e shkollave me pajisje të shërbimeve online për shkollat ...

'ORCA' dhe 'Qëndresa Qytetare' me aksion të përbashkët kundër plagjiaturës

Organizata për rritjen e cilësisë në arsim, 'ORCA' nga Kosova dhe 'Qëndresa qytetare' nga Shqipëria përmes një aksioni protestues para ambasadave të Kosovës dhe ...

Rexhaj flet për vitin e ri shkollor, thotë se çdo shkollë do ta ketë klasën izoluese - VIDEO

Viti i ri shkollor 2020/21 pritet të fillojë këtë të hënë, në bazë të dy fazave të planifikuara nga ana e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës.

Ministria e Arsimit: Nuk kemi vendosur që maskat të sigurohen nga nxënësit

Ministria e Arsimit dhe Shkencës përmes një njoftimi ka reaguar lidhur me sigurimin e maskave nga nxënësit.

MASh: Do të bëhet testimi i disa mësimdhënsve për COVID-19

Me shtyrjen e vitit të ri shkollor  do të bëhet edhe testimi i mësimdhënësve për COVID-19, si plan i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës.

Ministri i Arsimit: Viti i ri shkollor mund të fillojë më 1 shtator, planifikohet në tri faza

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës ka bërë të ditur se në kuadër të një master plani të pë...