Postet nga: AKA

Kuvendi i Kosovës i votoi anëtarët vendorë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës të datës 14.02.2024 është votuar emërimi i tre anëtarëve vendorë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë ...

Padia e Basri Mujës kundër “INFOKUS”-it, Elton Totës dhe gazetës “Tribuna" – dorëzohen fjalët përfundimtare në gjykatë

Në Gjykatën e Prishtinës, përfaqësuesit e ish-drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Akreditim, Basri Muja, agjencisë së lajmeve “INFOKUS”-i, dhe gazetarit Elton Tota ...

Gjykimi për shpifje dhe fyerje, gjykata lejon si provë aktgjykimin lirues për paditësin Basri Muja  

Në Gjykatën e Prishtinës sot u mbajt shqyrtimi kryesor lidhur me padinë për shpifje dhe fyerje të ushtruar nga ish drejtori i Agjencisë së Kosovës pë...

Ish-drejtori i AKA-së e tërheq padinë ndaj "Gazetës Blic”, vazhdon betejën me media të tjera

Pas disa dështimesh, sot në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca përgatitore për gjykimin rreth padisë për shpifje dhe fyerje të ushtruar nga ish-drejtori ...

Sërish nuk mbahet seanca në betejën mes ish-drejtorit të Agjencisë për Akreditim dhe mediave

Për të disatën herë ka dështuar të mbahet seanca përgatitore e rastit të ish-drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Akredimit, Basri Muja, i cili ...

Raporti i Progresit thotë se Agjencia e Kosovës për Akreditim ka zbatuar rekomandimet e ENQA-s

Në Raportin e Progresit për Kosovën është thënë se Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) ka zbatuar rekomandimet e Asociacionit Evropian të Sigurimit të Cilë...

LISTA - Kolegjet që kanë humbur akreditimin në Kosovë

14 kolegje e institucione të tjera të arsimit të lartë kanë humbur akreditimin në katër vitet e fundit dhe nuk janë akredituar më nga Agjencia e Kosovës për ...

Gashi: Nga 28 kolegje private, 18 e kanë humbur akreditimin

Drejtori i Agjencisë së Kosovës për Akreditim, Naim Gashi, ka thënë se nga 28 kolegje private në Kosovë, vetëm 10 kanë akreditim, derisa 18 prej tyre nuk kanë marrë ...