Postet nga: mimoza kusari- lila

Asfalti i Harruar për Lagjen e Skivjanit

Asfalti i Harruar për Lagjen e Skivjanit

Tre vjet më parë në këtë lagje në kohën e qeverisjes së Pal Lekajt kishin filluar punimet për të mos përfunduar deri në ditët e ...

Të Panjohura Arsyet e Vrasjes në Tentativë të Kusari-Lilës

Qupi nga Prokuroria Speciale akuzohet për vrasje të rëndë të lidhur me veprën bashkim kriminal të mbetur në tentativë dhe për armëmbajtje pa leje.

Fakte të Shpejta për Gjakovën

Mimoza Kusari- Lila në dy vitet e para të saj si kryetare pretendon se ka arritur t’i realizojë rreth 40 për qind të premtimeve që ka dhënë në ...

Jeta në Komunë - Gjakova

Gjakova ka probleme të ndryshme por çështja e punësimit është ajo që mbizotëron në debatet me kryetaren e komunës, Mimoza Kusari- Lila. Dy vjet më parë, në ...

Problemet në Gjakovë, 'Fajet' në Prishtinë

Gjakova ka probleme të ndryshme por çështja e punësimit është ajo që mbizotëron në debatet me kryetaren e komunës, Mimoza Kusari- Lila.

‘Jeta në Komunë’ në Gjakovë e Junik

Në asambletë e Gjakovës dhe Junikut nesër do të zhvillohet një “seancë” e veçantë.

Gjakova Merr Milionin e Saj për Energji

Në një komunikatë për medie të kësaj komune thuhet se kryetarja Mimoza Kusari-Lila të premten nënshkroi grantin dhe kredinë në vklerë prej 7.5 milionë eurosh për katë...

Komandanti i KFOR-it: Kosova ka Përparuar

Ai dje vizitoi Gjakovën, ndërsa u takua me kryetaren e kësaj komune Mimoza Kusari-Lila.