Postet nga: mimoza kusari- lila

Kusari-Lila: Ndërtimet rreth liqenit të Badovcit duhet të ndalen menjëherë

Deputetja e grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila, ka reaguar pas publikimit të një projekti për ndërtimin e një lagje me shtëpi në afë...

Mimoza Kusari-Lila: LDK nuk është siç ishte gjatë zgjedhjeve

Deputetja nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari- Lila, njëherit edhe kryetare e partisë Alternativa, ka thënë se LDK kishte një qasje tjetër gjatë ...

Paralajmërohet mini-maratonë në ndihmë fëmijëve të komuniteteve pakicë në Kosovë

Ish-deputetja e Kuvendit të Kosovës, Mimoza Kusari - Lila, ka paralajmëruar pjesëmarrjen në një mini-maratonë të organizuar nga OJQ “Zëri i Romëve, Ashkalive dhe Egjiptasve”.

Alternativa e Mimoza Kusarit ushtron kallëzim penal ndaj Ardian Gjinit

Partia Alternativa në Gjakovë ka ushtruar kallëzim penal ndaj kryetrarit Ardian Gjini, drejtoreshës së Shëndetësisë Adelina Shehu- Kola, drejtorit të QKMF-së Kujtim Zarari dhe udhëheqë...

Kusari Lila: Qeveria Haradinaj të rrëzohet sa më shpejt

Partia opozitare Alternativa duke shprehur shqetësimin për keqmenaxhimin e parave publike ka kërkuar që sa më shpejt Qeveria Haradinaj të rrëzohet.

Mimoza Kusari e fiton gjyqin, Ardian Gjini obligohet të paguajë

Gjykata e Gjakovës e ka detyruar kryetarin e Gjakovës, Ardian Gjini që t’ia paguajë ish-kryetares së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila 1,500 euro për cenimin e autoritetit dhe ...

Mimoza Kusari paralajmëron padi të re ndaj Ardian Gjinit

Në gjykimin e kryetarit të Gjakovës, Ardian Gjini, i akuzuar për shpifje, paditësja, ish-kryetarja e Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, ka paralajmëruar në seancë...

Kusari Lila ftoi deputetët të bëhen pjesë e grupit joformal për çështje mjedisore

Deputetja nga Alternativa Mimoza Kusari Lila, ka treguar se disa deputet të Kuvendit të Kosovës i janë bashkuar grupit të të gjelbërve me qëllim që të reflektojnë ...