Postet nga: Flutura Kusari

Ngriten shqetësime se Projektligji për KPM-në lejon partitë politike dhe bashkësitë fetare të hapin televizione

Organizata të shoqërisë civile në fushën e medias dhe aktivistë kanë pasur një mal me kërkesa dhe komente në lidhje me Projektligjin për Komisionin e Pavarur ...

Flutura Kusari nderohet me Urdhrin e Meritave të Republikës Federale të Gjermanisë

Flutura Kusari, juriste e të drejtës së medias, është nderuar nga presidenti federal gjerman Frank-Walter Steinmeier me Urdhrin e Meritës së Republikës Federale të Gjermanisë në klasë...

Disa organizata e dënojnë ashpër ndërhyrjen e LVV-së në punën e KPM-së

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, juristja e së drejtës së medias, Flutura Kusari, Lëvizja FOL, Instituti i ...

Projektligji për KPM-në pritet të diskutohet në mbledhjen e sotme të Komisionit parlamentar

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal në mbledhjen e sotme si pikë të rendit të ditës e ka paraparë të diskutojë për Projektligjin ...

Flutura Kusari: Projektligji për KPM-në, vazhdimësi e qasjes armiqësore të Vetëvendosjes ndaj mediave

Qeveria e Kosovës ka dorëzuar në Kuvend projektligjin i cili synon që video dhe audio-materialet e publikuara në platformat për shpërndarjen e videove dhe mediat online ...

Pse në media diskutohet pak ose fare për sigurinë kibernetike?

Flutura Kusari, juriste e të drejtës së medias, tha se në mediat kosovare nuk diskutohet fare për temën e e sigurisë kibernetike.

Shpalosen gjetjet e misionit faktmbledhës për sigurinë e gazetarëve në Kosovë

Organizatat partnere të Platformës së Këshillit të Evropës për Siguri të Gazetarëve për dy ditë me radhë, më 15 dhe 16 nëntor, kanë qëndruar ...

Gazetarja ukrainase thotë se është mirënjohëse për mikpritjen në Kosovë

Lyudmila Makey, gazetarja e parë ukrainase që ka arritur në Kosovë, ka thënë se është mirënjohëse për kolegët e saj gazetarë në vendin tonë, si ...