Postet nga: Kreshnik Gashi

Pse Kosova i hapi dyert për riatdhesimin e kosovarëve të kthyer nga Siria?

Sonte në emisionin debatues “Click” të RTV21, ishte i ftuar Kreshnik Gashi nga BIRN , i cili në lidhje me kthimin e kosovarëve nga Siria ka thënë që Kosova ...

Gashi: Qeveria nuk e do gruan në pozita vendimmarrëse

Gjatë konferencës së organizuar nga Qendra e Trajnimeve dhe Burimeve për Avokim me temë “Përtej margjinalizimit – Çfarë tani dhe çfarë më tutje?”, mes tjerash u tha se ...

Gashi: Shoqëria duhet të ndërmarrë masa për të parandaluar veprime që cenojnë sistemin e drejtësisë

Sonte i ftuar në emisionin debatues, “Click” të RTV21, ishte Kreshnik Gashi nga BIRN, i cili në lidhje me rastin Blakaj u shpreh që nuk do të duhej ministri i ...

BIRN mban trajnim për standardet e vërtetimit të fakteve nga mediat lokale në Mitrovicë

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN) ka mbajtur një trajnim dyditor në Universitetin e Mitrovicës me temën "Zbatimi i standardeve të vërtetimit të fakteve nga mediat ...

Gashi: Albin Kurti u dënua me 1.3 vjet burg për armëmbajtje, standardi duhet të vlejë edhe për Sami Lushtakun

Gazetari Kreshnik Gashi ka bërë një analogji mes dënimit me 1.3 vjet burg të deputetit Albin Kurti dhe dënimit të mundshëm të ministrave Dardan Gashi e Endrit ...

Gashi: Nuk do ta tolerojmë vjedhjen e produkteve të KALLXO.com

Kryeredaktori i KALLXO.com, Kreshnik Gashi ka komentuar vendimin e fundit të kësaj redaksie për të ndaluar kopjimin e jashtëligjshëm të produkteve gazetareske të këtij ...

Gashi: Mungesa e sigurimit jetësor për policët nuk është e rastësishme

Kreshnik Gashi, autor i emisionit “Drejtësia në Kosovë”, tha sonte në emisionin “Click” të RTV 21, ku u diskutua rreth ngjarjes së sotme në Istog, se mosrealizimi i sigurimit jetë...

Policia e Kosovës po mbledh informacione për krimet e luftës

Organizata joqeveritare YIHR KS ka mbajtur debatin publik "Drejtësia Tranzicionale dhe Trashëgimia e Luftës", i cili u organizua në kuadër të Javës së Drejtave të ...