Postet nga: Kreshnik Gashi

Kush e Nisi Korrupsionin?

Këtë pyetje e bëri stand-up komediani Dardan Islami.

Redaktori i ‘Drejtësia në Kosovë’ Dëshmon në Gjykatë

Katër vite pasi që emisioni “Drejtësia në Kosovë” publikoi  të gjeturat e hulumtimit për dyshimet se policë të Kosovës i kanë kërkuar mitë një qytetari, ...

Hulumtimi i BIRN për Veselinoviqin Fiton Çmimin e BE-së në Serbi

Gazetari i BIRN-it në Serbi Aleksandar Djordjevic fitoi çmimin e parë nga BE-ja për gazetari hulumtuese në Serbi, kurse edhe çmimi i tretë shkoi për gazetarët në ...

Lufta Kundër Korrupsionit

Lufta Kundër Korrupsionit

Në emisionin “Jeta në Kosovë”,  analizohet aksioni më i madh i realizuar nga misioni i EULEX-it dhe Policia e Kosovës në hetimet ndaj krimit të organizuar në Kosovë.

Kreshnik Gashi: Prokurorët e Gjykatësit Nuk e Lënë EULEX-in të Largohet

Kreshnik Gashi: Prokurorët e Gjykatësit Nuk e Lënë EULEX-in të Largohet

Redaktori i emisionit “Drejtësia në Kosovë”, Kreshnik Gashi, tha se janë prokurorët dhe gjykatësit kosovarë ata që nuk e lejojnë EULEX-in t’i tërheqë nga Kosova ...

Bastisjet për Prona në ‘Jeta në Kosovë’

Bastisjet për Prona në ‘Jeta në Kosovë’

Në emisionin “Jeta në Kosovë”, sonte do të transmetohet debati në të cilin do të analizohet aksioni më i madh i realizuar nga misioni i EULEX-it dhe Policia e Kosovë...

Komunat në Gjyq

Komunat në Gjyq

Në emisionin “Jeta në Kosovë” u debatua për kryetarët, ish kryetarët dhe zyrtarët komunalë të Kosovës të cilët gjatë viteve kanë pasur punë me ...

‘Jeta në Kosovë’ për Kryetarët e Komunave me Aktakuza

Sonte në emisionin “Jeta në Kosovë” u debatua për kryetarët, ish kryetarët dhe zyrtarët komunalë të Kosovës të cilët gjatë viteve kanë pasur punë ...