Postet nga: konkursi

Dështon sërish seanca për padinë e Rashit Qalajt ndaj Zyrës së Kryeministrit

Seanca e sotme ku do të trajtohej padia e Rashit Qalajt ndaj zyrës së Kryeministrit lidhur me shkarkimin e tij nga pozita e Drejtorit të Policisë është shtyrë.

Dyshime për parregullsi në konkursin për Auditor të Brendshëm në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë

Konkursi për pozitën 'Zyrtar i Auditimit të Brendshëm' në ndërmarrjes publike “Stacioni i Autobusëve” për herë të parë ishte anuluar nën arsyetimin që ...

Shtyhet seanca për padinë e Rashit Qalajt ndaj Zyrës së Kryeministrit

Me kërkesë të avokatit të ish-Drejtorit të Policisë, Rashit Qalajt është shtyrë seanca ku do të trajtohej padia e tij ndaj zyrës së Kryeministrit lidhur me shkarkimin e ...

Hapet konkurs i ri për specializime për kandidatët nga Shqipëria, Mali i Zi dhe Maqedonia e Veriut

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka njoftuar se është hapur konkursi për specializime për kandidatët e interesuar të tri shteteve fqinje.

Caktohet data e seancës për padinë e Qalajt ndaj Zyrës së Kryeministrit

Gjykata e Apelit ka anuluar vendimin e Gjykatës Themelore të Prishtinës në lidhje me masën e sigurisë dhe pezullimin e konkursit të Policisë për Drejtor të ...

Qendra Kinematografike mbështet me 650 mijë euro 26 projekte filmike

Vetëm një javë pa përfunduar viti 2020, Qendra Kinematografike e Kosovës ka shpallur projektet fituese për këtë vit, sipas konkursit të hapur në muajin gusht.

Hapet konkursi për drejtor të Filharmonisë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka hapur konkurs për zgjedhjen e drejtorit të Përgjithshëm të Filharmonisë së Kosovës.

Fitim Uka: Komisioni shkeli ligjin për barazinë gjinore në përzgjedhjen e kandidatëve për Këshillin e Kosovës për Trashëgiminë Kulturore

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Fitim Uka, anëtar i Komisionit Parlamentar për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport (ASHTIKRS) pretendon së përzgjedhja e anë...