Postet nga: konkursi

21 kandidatë garojnë për 5 pozita në Teatrin ‘Dodona’  

Visar Krusha, drejtori i Teatrit të Qytetit të Prishtinës, “Dodona”, ka bërë të ditur për KALLXO.com se 21 kandidatë kanë konkuruar në konkursin e këtij teatri ...

Kandidatja për edukatore nuk pajtohet me refuzimin e aplikacionit të saj

 

Plakolli: Grevën do ta vazhdoj deri të konfirmohet mosanulimi i konkursit

Regjisori Sokol Plakolli po vazhdon grevën e tij para Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, për të kundërshtuar një anulim të mundshëm të konkursit pë...

40 kandidatë në garë për 7-të pozitat e Bordit të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore

40 persona kanë konkurruar në konkursin për zgjedhjen e 7-të anëtarëve të Bordit të Këshillit të Kosovës për Trashëgiminë Kulturore.

Ministri Çeku tregon arsyet e anulimit të konkursit për drejtorin e Teatrit Kombëtar 

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku ka treguar arsyet e anulimit të konkursit për zgjedhjen e drejtorit të Përgjithshëm të Teatrit Kombëtar. 

Anulohet konkursi për zgjedhjen e drejtorit të Përgjithshëm të Teatrit Kombëtar

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve (MKRS) e ka anuluar konkursin për zgjedhjen e drejtorit të Përgjithshëm të Teatrit Kombëtar të Kosovës.

Kërkohet anulimi i konkursit për aktorë të Teatrit ‘Dodona’

Aktorë dhe regjisorë të skenës teatrore në Prishtinës po kërkojnë anulimin e konkursit të Komunës për pranimin e aktorëve të rinj për Teatrin “...

Bëhen të ditur fituesit e konkursit letrar, ‘Ymer Elshani 2021’

Drejtoria për Kulturë në Komunë e Drenasit dhe Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës, kanë publikuar sot rezultatet e konkursit letrare, Sofra poetike, “Ymer Elshani” për 2021.