Postet nga: konkursi

Konkursi për 8 anëtarë të bordit të RTK-së do të jetë i hapur deri më 2 gusht

Më 19 korrik është hapur thirrja për aplikim për tetë anëtarë nga komuniteti shqiptar të bordit të Radio Televizionit Publik të Kosovës.

Kandidati denoncon parregullsitë e konkursit në Dragash, Prokuroria nis hetimet

Një konkurs që ishte shpallur në janar të vitit 2020 nga Drejtoria e Arsimit në Dragash po hetohet nga Prokuroria e Prizrenit.

Konkursi për mësimdhënës, kandidatja padit Drejtorinë e Arsimit të Vushtrrisë

Një konkurs i shpallur në muajin mars për mësimdhënëse të gjuhës angleze në dy shkolla të Komunës së udhëhequr nga Xhafer Tahiri ka ...

Teatri Kombetar

Javën e ardhshme testohen kandidatët për Udhëheqës Artistik të TKK-së 

Javën e ardhshme do të mbahet testi me shkrim me kandidatët që kanë konkurruar për zgjedhjen e Udhëheqësit Artistik të Teatrit Kombëtar të Kosovë...

Ministria e Mbrojtjes publikon listën finale të kandidatëve për kadetë

Ministria e Mbrojtjes sot ka publikuar listën finale për kandidatët për kadetë që kanë aplikuar për Qendrën për Studime Universitare në FSK, si ...

Nuk aplikoi asnjë grua, konkursi për drejtor të Antikorrupsionit do të rishpallet

Konkursi për drejtor të Agjencisë Kundër Korrupsion pritet të rishpallet gjatë kësaj jave. Për rishpalljen e këtij konkursi vendosi Komisioni për Legjislacion i Kuvendit ...

Hapet konkursi për regjistrimin e nxënësve të klasave të dhjeta në Prishtinë

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës ka shpallur sot konkursin për regjistrimin e nxënësve të klasave të dhjeta, 2021/ 2022.

Ministria e Kulturës hap konkurs për staf teknik për një projekt arkeologjik

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka hapur konkurs për punësim të 19 personave për realizimin e projektit arkeologjik, “Gërmime me karakter shpëtimi në Dollc ...