Postet nga: Anulimi

Komisioni i ankesave anulon vendimin për shkarkimin e Arben Zharkut

Të paligjshme e ka konsideruar Komisioni për Zgjidhjen e Kontesteve dhe Ankesave në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit vendimin e Komisionit Disiplinor nëpërmjet të cilit ...

Teatri Kombetar

Kërkohet rishpallja e konkursit për Udhëheqës Artistik të Teatrit Kombëtar

Këshilli Drejtues i Teatrit Kombëtar të Kosovës ka kërkuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit që të rishpallet konkursi për zgjedhjen e Udhë...

Plakolli: Grevën do ta vazhdoj deri të konfirmohet mosanulimi i konkursit

Regjisori Sokol Plakolli po vazhdon grevën e tij para Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, për të kundërshtuar një anulim të mundshëm të konkursit pë...

Ministri Çeku tregon arsyet e anulimit të konkursit për drejtorin e Teatrit Kombëtar 

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku ka treguar arsyet e anulimit të konkursit për zgjedhjen e drejtorit të Përgjithshëm të Teatrit Kombëtar. 

Anulohet konkursi për zgjedhjen e drejtorit të Përgjithshëm të Teatrit Kombëtar

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve (MKRS) e ka anuluar konkursin për zgjedhjen e drejtorit të Përgjithshëm të Teatrit Kombëtar të Kosovës.

Kërkohet anulimi i konkursit për aktorë të Teatrit ‘Dodona’

Aktorë dhe regjisorë të skenës teatrore në Prishtinës po kërkojnë anulimin e konkursit të Komunës për pranimin e aktorëve të rinj për Teatrin “...

Komuna e Prishtinës prononcohet pas pezullimit të vendimit për renovimin e Hamamit të Madh

Komuna e Prishtinës ka mohuar se anulimi i vendimit të  Institutit të Kosovës për Mbrojtjen e Monumenteve për restaurimin e Hamamit të Madh të Prishtinës, ë...

Një ditë pas anulimit, Ministria e Kulturës ka rishpallur thirrjet publike për mbështetje të projekteve

Vetëm një ditë pas anulimit, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka rishpallur thirrjet publike për mbështetje financiare të projekteve nga fushat që mbulohen nga kjo ...