Postet nga: Komuna

Ëndrrat për Malishevën

Latif Hoti nga Carralluka e ka një ëndërr. Dëshiron ta shoh të mbyllur gropën e kanalizimit ku djali i tij ishte në rrezik të mbytej.

Prizreni ndan 30 mijë euro për dekorimet e fundvitit

Komuna e Prizrenit ka ndarë buxhet në vlerë prej 30 mijë euro  për dekorimin e qytetit për festat e fundvitit.

Haki Rugova ulet në bankën e të akuzuarit

Haki Rugovës, kryetar i Komunës së Istogut, është ulur sot në bankën e të akuzuarit për veprën penale konflikt interesi.

Caktohet seanca ndaj kryetarit të Istogut, Haki Rugova

Gjykata e Pejës ka caktuar seancën e radhës ndaj kryetarit të Komunës se Istogut, Haki Rugovës, i cili akuzohet për vepër penale "Konflikt ...

Dështon seanca, mungojnë disa të akuzuar në lidhje me ndërtimet në Fushë Kosovë

Dështon të mbahet seanca gjyqësore, ndaj drejtorit të inspektoratit në Komunës e Fushë Kosovës, Afrim Krasniqi dhe inspektoreve të ndërtimit, Valbona Ferati, Doruntina Dumani dhe ...

Mitrovica e vendosur që bizneset të mos punojnë të dielave

Muaj më parë kryetari i komunës së Mitrovicës kishte marr vendim që bizneset afariste të mos punonin të dielave.

Shefi i Prokurimit në Prizren mohon akuzat për tenderin për shenjëzimin e rrugëve

Kallxo.com në shkurt të vitit 2019 ka raportuar për zbatimin e kundërligjshëm të kontratës nga Komuna e Prizrenit.

Problemet e komunës së Lipjanit me vonesat e pagesave nga kompanitë private

Komuna e Lipjanit gjatë vitit 2018 kishte nënshkruar dy kontrata për menaxhimin e tregjeve në vlerë prej 12,345.00 euro por nuk ka pranuar mjetet nga këto dy kompani sipas ...