Postet nga: Komuna

Drenasi vlerësohet me dy çmime për vitin 2018

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka njoftuar se komuna që ai e udhëheq ka fituar dy çmime nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal.

Ukimeraj: Duhet shqyrtuar ekzistimi i disa komunave

Humbjet e mëdha në shpenzime të disa komunave të vogla po shihen si problematike nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal.

Fotografitë e krimit mjedisor në Prishtinë

Fotografi të shkrepura nga qytetarët dhe gazetarët e KALLXO.com, tregojnë se shumë lagje të Prishtinës janë mbuluar nga mbeturinat.

1.9 milion Euro për objektin e ri të Komunës së Gjilanit

Komuna e Gjilanit ka përfituar mbështetje nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal  (MAPL), për ndërtimin e objektit të Kuvendit Komunal, me kosto 1.9 milion euro.

Kastrati: Gratë në politikë, reagim më i shpejtë tek dhuna në familje

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati është shprehur i kënaqur me mënyrën se si funksionon udhëheqësia komunale me 50 për qind ...

Zotimet e Drejtorit të ri të Shëndetësisë në Prishtinë

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, më 11 dhjetor ka emëruar Drejtorin e ri të Shëndetësisë në Prishtinë.

Shpend Ahmeti emëron drejtorin e ri të shëndetësisë në Komunën e Prishtinës

Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti, përmes një shkrimi në Facebook ka bërë të ditur se ka emëruar Bujar Gashin drejtor të ri në drejtorinë e Shë...

Prishtina thirrje qytetarëve: Mos hedhni hi në kontejnerë

Komuna e Prishtinës ka bërë thirrje publike për parandalimin e djegies së kontinjerëve të mbeturinave.