Postet nga: borxhi

Qeveria ndau 15 milionë euro për të shlyer borxhin e Fondit për Sigurime Shëndetësore

15 milionë euro janë ndarë nga Qeveria e Kosovës për të paguar borxhin e programit Trajtimi Jashtë Institucioneve Shëndetësore në kuadër të Fondit për Sigurime ...

Sindikata e Minatorëve të Trepçës: Menaxhmenti i ka rreth 80 mijë euro obligime ndaj Sindikatës

Sindikata e Minatorëve të Trepçës pretendojnë se menaxhmenti i Trepçës ka rreth 80 mijë euro obligime ndaj tyre. Sipas Sindikatës, nuk është paguar vlera e plotë e ...

Kompania e Mbeturinave "Uniteti" me mbi 3.5 milionë euro borxh ndaj ATK-së

Kompania Regjionale e Mbeturinave “Uniteti” nga Mitrovica, vitin 2022 e ka përmbyllur me mbi 3.5 milionë euro borxhe ndaj institucionit të Administratës Tatimore të Kosovës. Madje sipas Zyrës ...

Senati i SHBA miraton marrëveshjen dypartiake të borxhit duke shmangur një falimentim potencial

Senati i SHBA e ka miratuar të enjten legjislacionin dypartiak të mbështetur nga presidenti Joe Biden përmes të cilit hiqet tavani i borxhit prej 31.4 trilionë dollarësh të ...

Shtëpia e Bardhë dhe republikanët arrijnë marrëveshje për tavanin e borxhit

Shtëpia e Bardhë dhe republikanët janë pajtuar në parim që të rrisin tavanin e borxhit të Shteteve të Bashkuara, duke shmangur kështu falimentimin pas javësh negociata.

Çfarë do të thotë për ekonominë globale nëse SHBA nuk paguan borxhin e saj

Nëse kriza e borxhit që po trondit Uashingtonin do t'i detyronte Shtetet e Bashkuara të hynin në recesion, ekonomia e Amerikës nuk do të ishte e vetmja që ...

Komuna e Prishtinës ndan 100 mijë euro për kompaninë 'Pastrimi', shkak borxhi i lartë ndaj Deponisë

Kuvendi i Komunës së Prishtinës ka ndarë 100 mijë euro për kompaninë Pastrimi pasi Kompania për Menaxhimin e Deponive të Kosovës, KMDK ka kushtëzuar me ...

Policia e kosoves

Mori veturën me qira dhe ia dha dikujt tjetër për shlyer borxhin

Policia e Kosovës ka arrestuar të premten një person në Ferizaj nën dyshimin e se ka shpërdoruar pasurinë e huaj.