Postet nga: Komuna

Kandidatët për kryetarë të komunave elaborojnë mënyra për të luftuar ekstremizmin

Në kërkimin e tyre për më shumë vota, kandidatët për kryetar të komunave për zgjedhjet e 17 tetorit u është kërkuar të shpërfaqin planet ...

Kandidatet gra luftojnë për barazi gjinore në komuna

Kandidatet për asamble të komunave së Kosovës janë zotuar se nëse fitojnë një vend në asamble, ato do të përqëndrohen në çështjet sociale, me theks ...

Shpallet i pafajshëm Nijazi Kryezi për lidhjen e kontratave pa tender me televizionet lokale

Pas 2 vitesh gjykim, Nijazi Kryeziu ish drejtor i Administratës në Komunën e Prizrenit, është liruar nga akuza për keqpërdorim të detyrës.

Programi i AKR-së në Prizren për menaxhim të pandemisë

Kandidati për kryetar të Komunës së Prizrenit nga Aleanca Kosova e Re (AKR), Afrim Tejeci në DebatPernime ka thënë se në program i kanë disa shtylla pë...

Mungon anëtarja e trupit gjykues, anulohet seanca ndaj këshilltarit komunal Ilir Baldedaj

Gjykata e Prizrenit ka dështuar të vazhdojë sot procesin gjyqësor ndaj këshilltarit Ilir Baldedaj, për shkak të mungesës në seancë të Arjeta Gashi anëtare ...

Në kulmin e pandemisë, Komuna e Prizrenit nënshkruan kontratë për mbajtjen e koncertit veror

Në kulmin e pandemisë së Coronavirusit dhe kur ndalohet mbajtja e koncerteve, Komuna e Prizrenit ka nënshkruar një kontratë me “Sfinga” SHPK për organizimin e një koncerti veror ...

Nga sonte #KallxoPernime nis serinë e debateve për ndërtimet pa kritere - PROMO

#KallxoPernime sonte nis serinë e debateve për planifikimin urban të komunave tona.

Peja miraton gjetjet e auditimit kombëtar, e sheh sfidë mbledhjen e borxheve komunale  

Pas gjetjeve të Auditorit, Komunës së Pejës i kërkohet të punojë në përmirësimin e procedurave të prokurimit, menaxhimit të kontratave si dhe arkëtimin e ...