Postet nga: Komuna

Në mes të vapës, banorët e Janjevës së Lipjanit nuk kanë ujë të pijshëm

Komuna e Lipjanit këto ditë po krenohet për ndërtimin e “shtigjeve të ecjes” në qytet, mirëpo fshatra rreth saj po përballen me mungesë të ujit ...

Dështon seanca ndaj ish inspektorit Nexhmedin Musliu, policia nuk arrin ta gjejë dëshmitarin

 

Klerikë ortodoksë serbë organizuan liturgji në kishën ortodokse në oborr të UP-së në Prishtinë

Klerikë të Kishës Ortodokse Serbe kanë mbajtur liturgji fetare të enjten në objektin e papërfunduar të kishës e cila ndodhet në oborrin e Kampusit Universitar të Prishtinë...

Ahmeti jep detaje për rastin e ngacmimit seksual që ndodhi në oborrin e një shkolle të Prishtinës

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti gjatë mbledhjes së Kuvendit Komunal është deklaruar lidhur me rastin e ngacmimit seksual të një vajzë të mitur në oborrin e ...

Shpjegimet zyrtare për dyshimet për ngacmim seksual në një shkollë të Prishtinës

Në një video të publikuar nga Syri.net, pretendohet se në oborrin e një shkolle në kryeqytet ka ndodhur një rast i sulmit seksual në mes të nxënësve (...

Anulohet projekti i TIKA-s për restaurimin e Hamamit të Madh 

Komisioni i Ministrisë së Kulturës për Shqyrtimin e Ankesave, ka anuluar projektin e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), për restaurimin e Hamamit të ...

Ëndrrat për Malishevën

Latif Hoti nga Carralluka e ka një ëndërr. Dëshiron ta shoh të mbyllur gropën e kanalizimit ku djali i tij ishte në rrezik të mbytej.

Prizreni ndan 30 mijë euro për dekorimet e fundvitit

Komuna e Prizrenit ka ndarë buxhet në vlerë prej 30 mijë euro  për dekorimin e qytetit për festat e fundvitit.